mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Coolermaster dilemă - 1000 sau Cosmos Cosmos S?

Reply

Thread Tools
Old 8 iunie 2009, 18:44
RCI
Noile state Group

Default Coolermaster dilemă - 1000 sau Cosmos Cosmos S?

Salut baieti, din nou, acest lucru nu este un caz mod, dar hei: rolleyes: Am fost în considerare Cosmos 1000 pentru o perioada de timp acum, am fost de planificare şi cumpărare pe o pentru a înlocui meu Coolermaster CM 690, aşa cum am dori un turn , mai degrabă decât la jumătatea anului turn. Acest plan a fost de toate merg bine, a fost şi va ajunge la o anumită perioadă de timp în folosinţă în toamna anului, atunci când l-am cumparat noul meu GTX 260 şi salvate până cerut bani, dar m-am uitat pe site-ul Coolermaster de altă zi şi a realizat că Cosmos 1000 are acum aa frate, în Cosmos S. am uitat la Cosmos S şi îmi place de ea, cu toate masiv fani şi atinge sensibile butoane, cu toate acestea nu au aceleaşi caracteristici de mi-a placut despre Cosmos 1000, cum ar fi sunet Proofing şi sârmă padding. Sper ca pentru unele decente opinii pe ambele cazuri, care să mă ajute să ajungă la o concluzie. = P

tnx
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.