menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Coolermaster dilema - Cosmos 1000 a Cosmos S?

Reply

Thread Tools
Old 8. júna 2009, 18:44
RCI
Nový člen skupiny

Ahoj kluci, opäť to nie je prípad mod, ale hej: rolleyes: Bol som zvažuje Cosmos 1000 a zároveň hned, a já jsem byl na plánovanie nákupu jedného až nahradiť môj Coolermaster CM 690, ako chcem, plné vežou skôr ako v polovici veže. Tento plán bol všetko prebieha dobre, a šlo to uskutočniť sa niekedy na jeseň, keď som si kúpil môj nový GTX 260 a uložené do požadovanej peniaze, ale podíval jsem se na stránkach Coolermaster ostatných deň a uvedomili, že Cosmos 1000 teraz aa brat sa Cosmos S. som sa pozrel na Cosmos S a som naozaj rád, že so všetkými fanúšikmi a masívny dotyk citlivá tlačidla, ale nemá rovnaké vlastnosti sa mi páčilo o Cosmos 1000, ako zvuk dokazovanie a drôty čalúnenia. Dúfal som, že pre niektoré dôstojnej názory oboch prípadoch, aby mi pomohol prísť k záveru. = P

tnx
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.