az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Coolermaster ikilemi - Cosmos 1000 veya Cosmos S?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 18:44
RCI
Yeni Üye Grubu

Default Coolermaster ikilemi - Cosmos 1000 veya Cosmos S?

Merhaba çocuklar, bu durumda şık değil, Hey: rolleyes: Bir süre şimdi Cosmos 1000 düşündüğünü oldum, ve değiştirmek için bir satın alma konusunda planlama benim Coolermaster CM 690, çünkü tam bir kule istiyorum orta kule yerine. Bu plan tüm iyi gidiyor, ve semere biraz zaman sonbaharda zaman yeni GTX 260 satın ettik ve gerekli parayı kaydedilir gelip gidiyordu, ama Coolermaster sitede baktım geçen gün ve gerçekleştirilen bu Cosmos 1000 Şimdi AA kardeşi olan Cosmos S. Ben Cosmos S ve baktım ise gerçekten bütün büyük taraftar gibi ve duyarlı dokunmatik düğmeler, ancak ben ses Cosmos 1000 gibi sevdim aynı özelliklere sahip değil geçirmezlik ve tel paddingler. Ben de bazı durumlarda iyi görüş için, bana bir sonuç gelip yardım umuyordum. = P

tnx
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından