менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

Coolermaster дилема - Космос Космос 1000 або S?

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 червня 2009, 18:44
RCI
Нові члени групи

Default Coolermaster дилема - Космос Космос 1000 або S?

Привіт хлопці, це теж не той випадок, моделювання, але Hey: rolleyes: Я розглядав Космос 1000 на деякий час, і я планував покупку одного замінити мою Coolermaster CM 690, як я хочу повну вежу замість середини башти. У цьому плані все йде добре, і він мав намір прийти в якийсь час плоди восени, коли я купив свою нову GTX 260 і зберігається до необхідних грошей, але я подивився на сайтi Coolermaster інший день, і зрозумів, що Космос 1000 Тепер А. брата, Космос С. Я подивився на Cosmos S і мені дуже сподобалося, всі масові вентилятори та сенсорними кнопками, однак вона не має ті ж можливості я любила про космос 1000, такі як звукові коректура та дроту оббивка. Я сподівався на якого-небудь гарної думки про обох випадках, щоб допомогти мені прийти до висновку. = P

TNX
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Gateway Intel PRO/1000 MT WPA проблема clearerror Мережа, Модеми & VoIP 0 13 червня 2009 18:03
CoolerMaster CM 690 бокове вікно панелі - Де купити? rosemouse Справа & блоки живлення 1 31 травня 2009 07:44
Dilemma urmaserendipity85 Мультимедіа & кодеки 3 8 травня 2008 23:10
Справи .. CoolerMaster або інші Cew27 Справа & блоки живлення 2 4 грудня 2007 11:02
USB 2.0 дилема Plusi Генеральний обладнання чат 1 17 листопада 2007 03:32
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.