![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я б обрав Corsair, я не знаю багато про Power PC & Охолодження БЖ, але залежно від специфікації, вони майже ідентичні (в продукції), Corsair, але Corsair дешевше, і я знаю, дуже Корсарів хороший.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC & P З $ 10 з промо-код, $ 90 за такий хороший БП відмінно. Я б з ним. БП фактично те ж саме, але - така сама одиниця SeaSonic бренду.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хіба не бачите, що "промо-код" речі, тому що так, піти на PC P & C, оскільки вона дешевше. що, якщо ви отримаєте його до завтра, інакше він не rearly питання, але я б вибрав Corsair. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Thermaltake Ево Blue 750w або Corsair TX750w | rayy | Справа & блоки живлення | 2 | 5 листопада 2009 11:32 |
| Харчування оновлення - Corsair 650TX 650W | P5200 | Справа & блоки живлення | 2 | 17 лютого 2009 13:32 |
| Будь-яке знає нічого про Corsair HX1000W? | thingie2 | Справа & блоки живлення | 6 | 16 квітня 2008 11:48 |
| Вирішено по PCP & C Silencer 750W ... Що ви думаєте? | AMD4LIFE | Справа & блоки живлення | 1 | 1 січня 2008 14:39 |
| Corsair і OCZ | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 8 грудня 2007 10:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |