![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj syn byl postaven jeho Pc do recepce jednotku & přiživují se plazí pod bootovat to. Chce, aby byl přechod na tuto real desk top jen zapněte ji. Jakékoliv myšlenky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každá deska má dva vývody, že když zkratovaným elektrárny na PC. Že v případě, že tlačítko pro případ vede.
Ty by mohly dostat staré věci, vypárat je to switch / olovo a rozšířit jej, pak připojte jeden konec na mobo místo je současný vedoucí a místo tlačítko konec na nové recepce. Můžete také vypárat stávající od případu a jen míry vedly. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Díky za takový rychlý & snadno srozumitelné odpovědi. I; ll se s ním zítra & pass it on. Díky znovu. |
|
| |||
| |||
| Rip z aktuální a rozšířit olovo 961 to bude jednoduché, ale bude určovat váš problém, nebo by mohl jít do BIOS pokud mobo má tuto možnost a nastavte ji na naběhnout (zapnutí) za určité slovo jeden apssword napsali v klávesnice pak stiskněte klávesu Enter. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych mohl zkusit sám, díky za optání Q a díky kluci za info
| |||
| |||
| Citace:
Myslel jsem, že USB zařízení jako je klávesnice wern't aktivní až po BIOS? |
|
| |||
| |||
| No to je possilb eon můj starý 939 mobo jsem to nastavení a žádný BIOS kontroluje, zda jejich pracovní to je, když se dostanete na úspory energie displeje až bliká na klávesnici ectt, ale ty jsou živé krmivo aslong jak připojit k PC a vypnutí Poté, co napíšete, heslo a stiskněte klávesu Enter.
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Studium na můj titul v oboru výpočetní techniky. |
|
| |||
| |||
| Takže to není k dispozici na každém mobo potom? Jen pro některé ty funkce? |