![]() |
|
| |||
| |||
| Ο γιος μου έχει χτίσει το Pc σε ένα γραφείο & μονάδα τροφοδοτείται με crawling κάτω για να εκκινήσετε το. Θέλει να ταιριάζει η στροφή προς την πραγματική ηλεκτρονικό υπολογιστή μόνο για να ενεργοποιήσετε. Οποιαδήποτε ιδέα;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κάθε μητρική έχει δύο ακίδες ότι όταν shorted εξουσία στον υπολογιστή. Αυτό όταν το κουμπί με την περίπτωση να οδηγεί.
Θα μπορούσατε να πάρετε μια παλιά υπόθεση, rip out είναι διακόπτη / οδηγήσουν και να την επεκτείνει, στη συνέχεια, συνδέστε το ένα άκρο στο mobo στη θέση της ότι η σημερινή οδηγήσει τη χώρα και τέλος το κουμπί για το νέο γραφείο. Θα μπορούσατε επίσης να rip στο ρεύμα από τη μία περίπτωση και μόνο βαθμό το προβάδισμα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για μια τέτοια άμεση & εύκολα κατανοητή απάντηση. I? Ll να είναι μαζί του αύριο & περνάει πάνω. Ευχαριστώ και πάλι. |
|
| |||
| |||
| Rip στο ρεύμα και να επεκταθούν τα 961 οδηγήσει αυτή θα είναι απλή, αλλά θα καθορίσει το πρόβλημα ή θα μπορούσε να πάει στο BIOS αν η mobo έχει και αυτή η επιλογή που θα συσταθεί για την εκκίνηση (σε ισχύ), με μία λέξη ορισμένες apssword δακτυλογραφηθεί στο πληκτρολογίου στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ENTER. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα ήθελα να προσπαθήσω και εγώ αυτό, ευχαριστώ για την οποία ζητεί την Q και ευχαριστίες για το info παιδιά
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Νόμιζα USB συσκευές όπως τα πληκτρολόγια wern't ενεργό μετά BIOS? |
|
| |||
| |||
| Δεν είναι possilb αιών παλιό μου 939 mobo Είχα τα setup του BIOS και δεν ελέγχει αν αυτοί εργάζονται thats όταν έχετε την εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι την οθόνη που αναβοσβήνει ectt πληκτρολόγιο, αλλά είναι ζωντανά ζωοτροφών aslong ως σύνδεση και τον υπολογιστή off Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε enter.
__________________ (My Life) [Οι υπολογιστές-Laptops-XBOX360-Μουσική-TV-Κινηματογράφος-] College Σπουδές μου πτυχίο στην πληροφορική. |
|
| |||
| |||
| Έτσι δεν είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε mobo τότε;; Απλά ένα από τα χαρακτηριστικά αυτά σε ορισμένα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| PC Εξουσίες μου Μέχρι πότε η Μετασχηματιστής συσκευή είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν εκκινεί ή Bleep. | ducepowell | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 18 Νοέμβρη 2009 09:54 |
| Διακόπτης ισχύος και κλείνω | stevencarter | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 9 Οκτωβρίου 2009 10:31 |
| HP Pavilion Πλήκτρο Αναβοσβήνει Αλλά δεν εκκίνησης μέχρι | webby242424 | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 16 Ιουν 2009 10:12 |
| Custom Build Θα δεν εκκίνησης - Intel Core 2 Duo 3,0 GHz και Gigabyte EP45-UD3R | jonathon8860 | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 14 Μαρ 2009 08:09 |
| Πρόβλημα με πολύ αργή εκκίνηση μετά ρεύματος | Novac | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 21 Δεκ. 2007 11:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |