μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Custom Power On / Boot Up Switch

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Ιουν 2009, 12:10
961
Ομάδα Δωρητών

Default Custom Power On / Boot Up Switch

Ο γιος μου έχει χτίσει το Pc σε ένα γραφείο & μονάδα τροφοδοτείται με crawling κάτω για να εκκινήσετε το.

Θέλει να ταιριάζει η στροφή προς την πραγματική ηλεκτρονικό υπολογιστή μόνο για να ενεργοποιήσετε.

Οποιαδήποτε ιδέα;;
Old 25 Ιουν 2009, 12:37
Διαχειριστής Ομάδα

Κάθε μητρική έχει δύο ακίδες ότι όταν shorted εξουσία στον υπολογιστή. Αυτό όταν το κουμπί με την περίπτωση να οδηγεί.

Θα μπορούσατε να πάρετε μια παλιά υπόθεση, rip out είναι διακόπτη / οδηγήσουν και να την επεκτείνει, στη συνέχεια, συνδέστε το ένα άκρο στο mobo στη θέση της ότι η σημερινή οδηγήσει τη χώρα και τέλος το κουμπί για το νέο γραφείο.

Θα μπορούσατε επίσης να rip στο ρεύμα από τη μία περίπτωση και μόνο βαθμό το προβάδισμα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 Ιουν 2009, 12:51
961
Ομάδα Δωρητών

Ευχαριστώ για μια τέτοια άμεση & εύκολα κατανοητή απάντηση.

I? Ll να είναι μαζί του αύριο & περνάει πάνω.

Ευχαριστώ και πάλι.
Old 25 Ιουν 2009, 12:52
Ομάδα Δωρητών

Rip στο ρεύμα και να επεκταθούν τα 961 οδηγήσει αυτή θα είναι απλή, αλλά θα καθορίσει το πρόβλημα ή θα μπορούσε να πάει στο BIOS αν η mobo έχει και αυτή η επιλογή που θα συσταθεί για την εκκίνηση (σε ισχύ), με μία λέξη ορισμένες apssword δακτυλογραφηθεί στο πληκτρολογίου στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ENTER.
Old 29η Ιουν 2009, 08:00
Ομάδα Δωρητών

Θα ήθελα να προσπαθήσω και εγώ αυτό, ευχαριστώ για την οποία ζητεί την Q και ευχαριστίες για το info παιδιά

Το σύστημά μου: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
Μνήμες:
4GB DDR2 XMS2 Corsair @ 280Mhz
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Κάρτα Ήχου:
Σύντομα:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Υπόθεση / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Ψύξη:
Xigmatek Dark Knight
Network / Internet:
3.6Mbps ADSL
Monitor (ες):
Targa 19 'TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old 29η Ιουν 2009, 11:31
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mrberty View Post
πηγαίνετε στο BIOS αν η mobo έχει και αυτή η επιλογή που θα συσταθεί για την εκκίνηση (σε ισχύ), με μία λέξη ορισμένες apssword πληκτρολογούνται με το πληκτρολόγιο στη συνέχεια πατήστε το πλήκτρο ENTER.
Ιερά κόλαση, μπορείτε να το κάνετε αυτό;!

Νόμιζα USB συσκευές όπως τα πληκτρολόγια wern't ενεργό μετά BIOS?
Old 29η Ιουν 2009, 11:39
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι possilb αιών παλιό μου 939 mobo Είχα τα setup του BIOS και δεν ελέγχει αν αυτοί εργάζονται thats όταν έχετε την εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι την οθόνη που αναβοσβήνει ectt πληκτρολόγιο, αλλά είναι ζωντανά ζωοτροφών aslong ως σύνδεση και τον υπολογιστή off Στη συνέχεια πληκτρολογείτε τον κωδικό πρόσβασης και πατήστε enter.
Old 29η Ιουν 2009, 13:21
Ομάδα Δωρητών

Έτσι δεν είναι διαθέσιμο για οποιοδήποτε mobo τότε;;

Απλά ένα από τα χαρακτηριστικά αυτά σε ορισμένα;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
PC Εξουσίες μου Μέχρι πότε η Μετασχηματιστής συσκευή είναι ενεργοποιημένη, αλλά δεν εκκινεί ή Bleep. ducepowell Γενική Συζήτηση Hardware 2 18 Νοέμβρη 2009 09:54
Διακόπτης ισχύος και κλείνω stevencarter Θήκες & Τροφοδοτικά 1 9 Οκτωβρίου 2009 10:31
HP Pavilion Πλήκτρο Αναβοσβήνει Αλλά δεν εκκίνησης μέχρι webby242424 Laptops, Κινητά & PDA 0 16 Ιουν 2009 10:12
Custom Build Θα δεν εκκίνησης - Intel Core 2 Duo 3,0 GHz και Gigabyte EP45-UD3R jonathon8860 Γενική Συζήτηση Hardware 3 14 Μαρ 2009 08:09
Πρόβλημα με πολύ αργή εκκίνηση μετά ρεύματος Novac Λειτουργικά συστήματα Windows 4 21 Δεκ. 2007 11:32
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.