![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj sin je sagradio njegov Pc u desk & jedinica je hranjen gore sa puzeći ispod da boot it up. On želi pričvršćenje prebaciti na njegov real desk vrh samo da bi se to on. Bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svaka matična ploča ima dvije igle da kada kratak moci na PC. Ta gdje je gumb na slučaj vodi.
Mogli biste dobiti stari slučaju, iscijepati je prekidač / olova i proširiti ga, spojite jedan kraj u mobo na mjestu sadašnje vodstvo je i mjesto na gumb kraja na novom desk. Možete iscijepati trenutni jedan iz slučaja i samo mjeri vodstvo. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Hvala za takvo brzo i jednostavno razumjeti odgovor. I; ll sutra biti s njim i on prođe dalje. Hvala opet. |
|
| |||
| |||
| Iscijepati tekuće vode i proširiti 961 to će biti jednostavan, ali će se popraviti vaš problem ili je mogao ući u BIOS mobo ako ima tu opciju i stavi to čizma gore (Power On) s određenim riječ kao apssword kucanog u tipkovnica zatim pritisnuti Enter tipku. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možda ću ja probati ovo, hvala na pitanju Q dečki i hvala za info
| |||
| |||
| Quote:
Mislio sam da USB uređaja poput tipkovnice wern't aktivan do poslije BIOS? |
|
| |||
| |||
| No to je moj stari possilb eon 939 mobo sam ga i bez podešavanja BIOS provjerava da li oni rade taj našto te dobiti uštede energije ekranu trepće up to na tipkovnici ectt, ali su žive feed aslong kao priključeni na struju i isključivanje računala onda upišite lozinku i pritisnite Enter.
__________________ (My Life) [Računala Prijenosna računala--Xbox360-Music-Tv-Filmovi-] koledž za moj stupanj Studiranje u računarstva. |
|
| |||
| |||
| Pa to nije dostupna na svakom mobo onda? Dovoljno je značajka na određenim one? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj PC Ovlasti Up kad je prebačeno za napajanje, ali neće dignuti ili Bleep. | ducepowell | General Hardware Chat | 2 | 18 studeni 2009 09:54 |
| Power Switch i Otpustiti | stevencarter | Cases & Power Supplies | 1 | 9. listopada 2009 10:31 |
| HP Paviljon Power Button treptati, ali ne i Čizma gore | webby242424 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 16. lipnja 2009 10:12 |
| Custom Build Won't Boot - Intel Core 2 Duo 3,0 GHz i gigabajt EP45-UD3R | jonathon8860 | General Hardware Chat | 3 | 14. ožujak 2009 08:09 |
| Problem s vrlo sporo boot nakon nestanka struje | Novac | Windows Operating Systems | 4 | 21. prosinac 2007 11:32 |
| Thread Tools | |
| |