![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A fiam is épült a Pc egy íróasztal egység és táplálják fel crawling alatt indítható el. Azt akarja, hogy illeszkedjen a kapcsolót a igazi asztalra, csak hogy kapcsolja be. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Minden alaplap két csap, hogy amikor shorted hatalom a számítógépen. Hogy ha a gombra az esetben vezet.
Ön is kap egy régi ügy, kitép ez switch / ólom és kiterjeszti, majd egyik végét csatlakoztassa a mobo helyett ez jelenleg vezet, és a gomb végéig az új asztalon. Te is kitép a jelenlegi egyet az ügyben, és csak amennyiben a vezető szerepet. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy ilyen gyors és könnyen érthető választ. I. lesz vele holnapra és továbbadni. Köszönet újra. |
|
| |||
| |||
| Tépd ki a jelenlegi és kiterjeszti a vezető 961 ez lesz egyszerű, de majd meg a problémát, vagy tud menni a BIOS-t, ha a mobo ezt az opciót, és állítsd be a boot (power on) az egy bizonyos szót a apssword írja be a billentyűzeten, majd nyomd meg az Enter gombot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lehet, hogy próbálja meg ezt a magam, köszönöm a kérdést a Q és köszönet fickók az info
| |||
| |||
| Idézet:
Azt hittem, USB eszközök, mint a billentyűzet wern't aktív, amíg a BIOS? |
|
| |||
| |||
| Nem ez possilb EON régi 939 mobo megvolt BIOS beállítás és nem ellenőrzi, hogy ha a dolgozó thats mikor energiatakarékos képernyő ki, hogy villog a billentyűzet ectt, de ezek élő takarmány aslong mint csatlakoztatásához és a számítógép kikapcsolása akkor típus jelszót és Enter billentyűt.
__________________ (My Life) [Számítógép-Laptop-Xbox360-zene-tv-Filmek-] College Studying mert mértéke a számítástechnikában. |
|
| |||
| |||
| Szóval ez nem áll rendelkezésre olyan mobo majd? Csak egy bizonyos funkciót is? |