![]() |
|
| |||
| |||
| הבן שלי יש את המחשב בנוי לתוך השולחן יחידת & הוא נמאס לו עם רמישה מתחת אתחול זה. הוא רוצה תואמים למצב שלו נדל שולחן הדף רק כדי להפעיל אותה. יש לך רעיונות?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל לוח האם יש שני מספרי זיהוי אישיים שכאשר shorted כוח במחשב. זה איפה הכפתור על המקרה מוביל.
אתה יכול לקבל הישנה מקרה, לקרוע את זה בורר / להוביל ולהרחיב אותו, ולאחר מכן להתחבר אחד להפסקת mobo במקום זה הנוכחי להוביל ומקום על הכפתור סיום על שולחן העבודה החדש. אתה יכול גם לנתק בחזקה הנוכחית אחד מן המקרים ורק במידה המוביל. המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
| |||
| |||
| תודה על כל כך קל להבין בקלות & התגובה. אני; ll להיות איתו מחר & לעבור אותה. שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| לנתק בחזקה הנוכחי ולהרחיב את להוביל 961 זה יהיה פשוט אך לתקן את הבעיה או שהוא יכול ללכת לתוך ה-BIOS אם יש אפשרות זו mobo ולהגדיר אותו האתחול מעלה (כח ב) עם מילה מסוימת apssword הקלדת ב מקלדת מכן פגע להזין מפתח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני עלול לנסות את זה בעצמי, תודה ששאלת את החבר 'ה ש ותודה על מידע
| |||
| |||
| ציטוט:
חשבתי התקני ה-USB, כמו מקלדות wern't פעילה עד לאחר ה-BIOS?? |
|
| |||
| |||
| זה לא possilb נצח 939 mobo הישן שלי היה לי את זה ולא את תוכנית ההתקנה של ה-BIOS בודק אם הם עובדים thats כאשר אתה מקבל את האנרגיה לשמור אותו הבזקים של המסך על המקלדת ectt, אבל הם גרים Feed aslong כמו ב פקוק ואת המחשב כבוי לאחר מכן אתה מקליד ופגע להזין סיסמה.
__________________ (החיים שלי) [מחשבים, מחשבים נישאים-Xbox360-מוסיקה-TV-films-] מכללת הלומד שלי תואר מחשוב. |
|
| |||
| |||
| אז זה לא זמין בכל mobo אז?? רק תכונה מסוימים אלה? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פאוורס המחשב שלי כאשר כוח mains מופעלת, אבל אינו אתחול או בליפ. | ducepowell | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 18 נובמבר 2009 09:54 |
| כוח Switch ולכבות | stevencarter | מקרים & ספקי כוח | 1 | 9 אוקטובר 2009 10:31 |
| HP אפדן מתג ההפעלה הבזקים אבל לא אתחול למעלה | webby242424 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 16th יוני 2009 10:12 |
| אישית בניית האם לא אתחול - Intel Core 2 Duo 3.0 Ghz ו Gigabyte EP45-UD3R | jonathon8860 | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 14th מרץ 2009 08:09 |
| בעיה עם האתחול איטי מאוד לאחר הפסקות חשמל | Novac | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 21st דצמבר 2007 11:32 |
| שרשרת כלים | |
| |