![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano sūnus sukūrė savo PC parą vienetas ir tai atsibodo su nuskaitymo po to boot it up. Jis nori, kad tilptų pereiti prie jo nekilnojamojo Desk Top tik ją įjungti. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiekviena plokštė turi dvi Pins kad kai trumpuoju įtaką kompiuterio. Kad kai dėl bylos mygtukas leidžia.
Galima gauti sena byla, leptelėti tai jungiklis / švino ir plėsti ją, tada sujungti į vieną pusę MOBO vietoj jo dabartinės iniciatyvos ir vieta mygtuką pabaigoje naujas parą. Taip pat galite leptelėti dabartinis vienas iš atveju ir tik tiek švino. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už tokius greitai ir lengvai suprantama reakcija. I ll būti su juo rytoj ir Pass it on. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| RIP iš dabartinių ir pratęsti būti 961 tai bus paprasta, bet bus išspręsti jūsų problemą ar jis gali eiti į BIOS, jei MOBO turi šią funkciją ir jį įkelti į viršų (galią) pagal tam tikrą žodį apssword įvestas tada paspauskite klaviatūros klavišą Enter. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I might try this myself, thanks for asking Q ir vaikinai, ačiū už info
| |||
| |||
| Citata:
Maniau, USB įrenginių kaip Klaviatūros wern't aktyvus, kol BIOS? |
|
| |||
| |||
| Ne tai possilb EON Mano senas 939 MOBO I had to setup ir ne BIOS, patikrina, ar jie dirba Thats, kai jūs gaunate energijos taupymo ekrano iki ji mirksi klaviatūros ectt, tačiau jie yra gyvi pašarų aslong kaip įjungti ir išjungti kompiuterį Tada įvedate slaptažodį ir paspauskite Enter.
__________________ (My Life) [Kompiuteriai, Nešiojamieji kompiuteriai-Xbox360-Muzika-TV-Filmai-] koledže Studijavimas mano laipsnio skaičiavimas. |
|
| |||
| |||
| Taigi tai nėra bet MOBO tada? Tik dėl tam tikrų tie funkcija? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Mano PC Powers Up, kai maitinimo yra įjungtas, tačiau nėra Įkėlimo ar Bleep. | ducepowell | General Hardware Chat | 2 | Lapkritis 18, 2009 09:54 |
| Galios jungiklį ir išjungti | stevencarter | Cases & Power Supplies | 1 | 9 spalis 2009 10:31 |
| HP Pavilion Power Button Blykstė Bet ne įkeliama | webby242424 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 16, 2009 10:12 |
| Custom Build won't boot - Intel Core 2 Duo 3,0 Ghz ir Gigabyte EP45-UD3R | jonathon8860 | General Hardware Chat | 3 | Kovas 14, 2009 08:09 |
| Problema su labai lėtas įkrovos po maitinimo nepakankamumo | Novac | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 gruodis 2007 11:32 |
| Temos įrankiai | |
| |