![]() |
|
| |||
| |||
| Mans dēls ir izveidojusi savu Pc vērā dienesta vienību un ir apnikuši pārmeklēšanu zem ielādēt to. Viņš vēlas uzstādīt slēdzi, lai viņa nekustamo desk top tikai, lai to ieslēgtu. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Katru mātesplati ir divi tapas, ka, ja shorted jauda PC. Ka, ja par lietu pogas rada.
Jūs varētu saņemt vecs gadījumā izplēst tas slēdzis / svina un pagarināt to, tad savienot viena gala līdz MOBO vietā tā pašreizējo vadību un vieta pogu beidzas jaunu galda. Jūs arī varētu izplēst pašreizējā viena no lietā, un tikai cik pārsvaru. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Paldies par šādu ātri un viegli saprotama reakcija. I ll būt ar viņu rīt & pass it on. Thanks again. |
|
| |||
| |||
| Izplēst pašreizējās un paplašināt svina 961 tas būs vienkāršs, bet noteiks Jūsu problēmu vai viņš var ieiet BIOS, ja MOBO ir šo iespēju, un noteikta to boot up (jauda) ar konkrētu vārdu apssword ierakstījāt klaviatūra tad hit Enter taustiņu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es varētu mēģināt šo es, thanks for asking Q un paldies puišiem par info
| |||
| |||
| Quote:
Es domāju, USB ierīcēm, piemēram, tastatūras wern't darbojas tikai pēc BIOS? |
|
| |||
| |||
| Nē tas ir possilb eon mans vecais 939 MOBO Man bija tā uzstādīšanas un ne BIOS pārbaudes, lai pārliecinātos, vai tie strādā thats kad saņemsiet enerģijas taupīšanas ekrānā līdz tas mirgo uz klaviatūras ectt, bet viņi dzīvo barību aslong kā pieslēgtu strāvai un pc off Tad jūs tips paroli un spied enter.
__________________ (My Life) [Datori, Portatīvie datori, Xbox360-Music-Tv-Filmas-] koledža Mācības par manu grādu skaitļošanas. |
|
| |||
| |||
| Tātad tas nav pieejams visiem MOBO tad? Just iezīme dažiem tiem? |
![]() |
|
| Bookmarks |