![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój syn ma swój zbudował na biurko Pc jednostki i jest zasilany z zaindeksowaniem pod aby uruchomić go. Chce pasują do przejścia na jego rzeczywistym biurko górę tylko po to, aby go włączyć. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Każda płyta posiada dwa kołki, że gdy shorted zasilania komputera. Że w przypadku gdy przycisk na razie prowadzi do.
Można dostać starą przypadku wypruć to przełącznik / ołowiu i rozszerzenia jej, a następnie podłącz jeden koniec do Mobo w jego aktualnej ołowiu i miejsce przycisku końcu na nowym biurku. Można także zgrać obecne jednym z przypadku i tylko stopniu ołowiu. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za tak szybkie i łatwe do zrozumienia odpowiedzi. I ll być z nim jutro & pass it on. Jeszcze raz dziękujemy. |
|
| |||
| |||
| Rip obecne rozszerzenie i ołowiu 961 będzie to proste, ale naprawić problem lub mógł przejść do systemu BIOS jeśli Mobo ma tej opcji i ustawić go na załadowanie systemu (moc) z pewnym słowo wpisane w apssword klawiatury następnie nacisnąć klawisz Enter. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I może spróbować sam, dziękujemy za zwrócenie się do Q i dzięki chłopaki za info
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Myślałem, że urządzenia USB takie jak klawiatury wern't aktywnych aż po BIOS? My System: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Nie jest to mój stary possilb eon 939 Mobo I gdyby konfiguracji BIOS i nie sprawdza, czy ich pracy thats kiedy uzyskać oszczędności energii na ekranie miga go na klawiaturze ectt, ale są one żywe aslong jako pasza podłączone i wyłączanie komputera Następnie należy wpisać hasło i nacisnąć klawisz Enter.
__________________ (My Life) [Komputery-Laptopy-Xbox360-Music-Tv-Filmy-] Kolegium Nauka dla mojego stopnia w informatyce. |
|
| |||
| |||
| Więc nie jest dostępna w każdej Mobo potem? Wystarczy funkcję w niektórych z nich? |
![]() |
|
| Zakładki |