![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Fiul meu a construit lui Pc într-o unitate de birou si este saturat de crawling dedesubt pentru a boot-o. Vrea să se potrivesc cu un comutator pentru a lui real Birou de sus doar pentru a activa pe aceasta. Orice idei?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fiecare placa de bază a mai încoace şi încolo că, atunci când shorted putere de pe PC. Asta în cazul în care butonul de caz pentru a conduce.
Ai putea lua un vechi caz, rosti cu furie este comuta / plumb şi extinde-o, apoi conectaţi un capăt la mobo, în loc de e curent duce şi locul pe butonul de la sfârşitul noul birou. Puteţi, de asemenea, rosti cu furie de curent de la un caz, şi doar în măsura în plumb. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru un astfel de rapid şi uşor de înţeles de răspuns. I; ll fi mâine cu el si-l daţi. Mulţumesc încă o dată. |
|
| |||
| |||
| Rosti cu furie de curent şi de extindere a conduce 961 acest lucru va fi simplu, dar se va remedia problema sau ar putea intra în BIOS-ul în cazul în care mobo această opţiune şi-a stabilit-o pentru a boot-up (la putere), cu o anumită apssword tastat un cuvânt în tastatură, apoi apăsaţi tasta Enter. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea să încercaţi această mine, mulţumesc de întrebare Q şi datorită baieti pentru info
| |||
| |||
| Citat:
M-am gandit ca dispozitivele USB Tastaturi wern't activ până după BIOS-ul?? |
|
| |||
| |||
| Nu este possilb EON meu vechi de 939 mobo am avut-o şi nici BIOS-ul de instalare verificări pentru a vedea dacă acestea thats de lucru atunci când vei ajunge la economii de energie de până ecran este flash-uri de pe tastatură ectt, dar ele sunt vii de alimentare în priză aslong ca şi PC-ul de pe apoi tastaţi parola si apasati Enter.
__________________ (My Life) [Calculatoare-Laptopuri-Xbox360-Muzica-Tv-Filme-] Studiu pentru Colegiul meu în grad de calcul. |
|
| |||
| |||
| Deci, nu este disponibil pe orice mobo atunci?? Doar o facilitate de pe anumite cei? |