![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj syn bol postavený jeho Pc do recepcia jednotku & živia sa plazí pod bootovat to. Chce, aby bol prechod na túto real desk top len zapnite ju. Akékoľvek myšlienky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každá doska má dva vývody, že keď zkratovaným elektrárne na PC. Že v prípade, že tlačidlo pre prípad vedie.
Tie by mohli dostať staré veci, vypari je to switch / olovo a rozšíriť ho, potom zapojte jeden koniec na Mobo miesto je súčasný vedúci a miesto tlačidlo koniec na nové recepcia. Môžete tiež vypari existujúce od prípadu a len miery viedli. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za taký rýchly & ľahko zrozumiteľné odpovede. I; ll sa s ním zajtra & pass it on. Vďaka znova. |
|
| |||
| |||
| Rip z aktuálnej a rozšíriť olovo 961 to bude jednoduché, ale bude určovať váš problém, alebo by mohol ísť do BIOS ak Mobo má túto možnosť a nastavte ju na naběhnout (zapnutie) za určité slovo jeden apssword napísali v klávesnice potom stlačte kláves Enter. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bych mohol skúsiť sám, vďaka za optání Q a vďaka chlapci za info
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Myslel som, že USB zariadenia ako je klávesnica wern't aktívny až po BIOS? Môj systém: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| No to je possilb eon môj starý 939 Mobo jsem to nastavenia a žiadny BIOS kontroluje, či ich pracovné to je, keď sa dostanete na úspory energie displeja až bliká na klávesnici ectt, ale tie sú živé krmivo aslong ako pripojiť k PC a vypnutie Potom, čo napíšete, heslo a stlačte kláves Enter.
__________________ (My Life) [Počítače-Notebooky-Xbox360-Music-Tv-Films-] College Štúdium na môj titul v odbore výpočtovej techniky. |
|
| |||
| |||
| Takže to nie je k dispozícii na každom Mobo potom? Len pre niektoré tie funkcie? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PC zapne, keď je zariadenie Switched On, ale nejde zaviesť, alebo pípnutie. | ducepowell | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 18.listopadu 2009 09:54 |
| Power Switch a Vypnúť | stevencarter | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 9. októbra 2009 10:31 |
| HP Pavillion Vypínač bliká Ale nie naběhnout | webby242424 | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 16. júna 2009 10:12 |
| Vlastné Kompiluje Nebude Zavádzacia - Intel Core 2 Duo 3,0 GHz a Gigabyte EP45-UD3R | jonathon8860 | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 14. marca 2009 08:09 |
| Problém s veľmi pomalý boot po výpadku elektrického prúdu alebo problémov | Novac | Operačné systémy Windows | 4 | 21. december 2007 11:32 |
| Thread Tools | |
| |