![]() |
|
| |||
| |||
| Oğlum bir masa birimi olarak ve onun Pc dahili altında önyükleme kadar tarama ile besleniyor. O bir geçiş uygun istiyor onun gerçek büro üst sadece açmak için. Any ideas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Her anakart iki iğne bu PC'de güç shorted vardır. İşte burada durum düğmesine yol açar.
It Out geçiş's Sen, çapkın bir durumda alabilir / yol ve genişletmek, ardından mobo için bunun yerine geçerli yol bir ucunu bağlamak ve yeni büro düğmesine sonuna yerleştirin. Ayrıca durumda ve sadece ölçüde öne gelen mevcut dışarı çapkın olabilir. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Için teşekkürler bu ve kolayca anlaşılır tepkisi hızlı. Ben; LL onunla yarın olmak ve bu yolda. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Savurmak geçerli ve kurşun 961 Bu basit olacak uzatmak ancak sorunu çözmek veya eğer mobo bu seçeneği ve önyükleme için (güç) bir apssword aylarında yazdığınız bir kelime ile yapıldığına o BIOS girmek olabilir klavye sonra tuşuna basın. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, teşekkürler bilgi için çocuklar Q ve teşekkür soruyorum bu Kendim deneyebilirsiniz
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben klavye gibi USB aygıtları etkin BIOS sonrasına kadar wern't sanıyordum? |
|
| |||
| |||
| Eğer şu iş ben daha kurulum ve BIOS kontrolleri vardı Hayır bu possilb ise çok uzun zaman eski 939 mobo zaman eli klavye ectt üzerinde yanıp söner enerji tasarrufu ekran, ama bunlar canlı olarak aslong yem ve PC kapalı takılı o zaman türü şifre ve isabet girin.
__________________ (My Life) [Bilgisayar-Dizüstü Bilgisayarlar-Xbox360-Müzik-Tv-Film-] Koleji Eğitim bilgisayar benim derecesi için. |
|
| |||
| |||
| Yani herhangi bir mobo üzerinde sonra mevcut değildir? Belli olanlar üzerine bir özelliği? |
![]() |
|
| Bookmarks |