![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій син збудував свій комп'ютер на столі одиниці & набридло сканування під завантажити його. Він хоче, щоб помістити його перемикач реальний стільницю просто увімкніть його. Будь-які ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Кожна материнська плата має дві контакту, що, коли влада замкнута на ПК. Що там, де кнопка на випадок призводить.
Ви можете отримати старі справи, вирвати його перемикання / свинцю і продовжити його, а потім приєднати один кінець плат на місці його нинішньої свинцю і помістити кнопку Завершити на новий стіл. Крім того, можна вирвати одне з поточних справ і просто ступеня свинцю. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Дякую за таку швидку & зрозумілим відповідь. I; LL буде з ним завтра & передавати їх. Ще раз спасибі. |
|
| |||
| |||
| Rip Out поточний і розширити провідну 961 це буде простий, але буде виправити вашу проблему або він може увійти в BIOS, якщо материнська плата має цю опцію і встановити його для завантаження (POWER ON) з певним словом apssword ввели в клавіатура а потім натисніть клавішу вводу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я міг би спробувати це сам, спасибо за вопрос Q і спасибі, хлопці за інформацію
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Я думала, USB пристрої, як клавіатура wern't активним тільки після BIOS? Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Ні, це possilb EON мій старий 939 Mobo я мав це зміни в системі BIOS і не перевіряє, якщо вони працюють Thats, коли ви отримаєте енергозбереження екран вгору вона блимає на клавіатурі ECTT, але вони живуть годувати aslong як підключити і комп'ютер Off то тип пароль та натисніть кнопку ENTER.
__________________ (Моє життя) [Комп'ютери-Ноутбуки-Xbox360-Музика-ТБ-фільмів] Вивчення коледжу для моїх ступенем з інформатики. |
|
| |||
| |||
| Таким Чи не доступна на будь-яких плат тоді? Просто функції на деяких з них? |