![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че имам нови видео карти заедно с малко RAM и когато се инсталират тях, на компютъра ми не би начално и вентилатора в захранването става луд. Моят сегашната система спецификациите са: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3.2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Звук Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Искам да инсталирате Radeon X1600 Pro, който има 512 MB RAM DDR2 и 2 ГБ RAM DDR2, но компютърът не работи с тези, инсталирани. Дали това, защото на ниска PSU, или е нещо друго? |
|
| |||
| |||
| Здравейте и добре дошли на TCF. Да, сериозно трябва да се повиши вашето PSU. Погледнете на това PSU Калкулатор. Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за сайта! Досега тя препоръчва 307 вата, така би трябвало да вървят добре, че като над 600 вата PSU за бъдещи ъпгрейди или просто да отидем на 350 или 400 вата PSU? Също така, не типа на RAM (DDR и DDR2 в моя случай) материя при смяна на видео карти или RAM? |
|
| |||
| |||
| I "г препоръчате PSU от около 450 до 500 вата. Вашият овен Няма значение при смяна на видео карти. Ако все пак решите да добавите още овен, просто се уверете, че сте мача съществуващи овен. "Това не е добра идея да се смесват марки / размери / скорост на овена. Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Това означава ли, че аз не трябва да бъде повишаване от DDR към DDR2, когато се променят RAM? Смятам да взема на DDR напълно и да го замени с DDR2, че ще работи на всички? |
|
| |||
| |||
| Вашият mobo ръководство ще ти кажа какъв тип овен го употреби. Уверете се, че само се препоръчва употребата на вида на овен. Почит Хауърд. |
|
| |||
| |||
| Супер, благодаря ти за всичките ви помогне! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кои са 115 и 320 Зад Захранване? | boywash12 | Случаи & Power Доставки | 10 | 27 Юли 2009 23:53 |
| Захранване | carpious | Случаи & Power Доставки | 2 | 1-во Jan 2008 14:44 |
| CPU захранването. | ukmm | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 12 Дек 2007 07:25 |
| Захранване Q | grahamgb | Случаи & Power Доставки | 1 | 5-и парламентарен Дек 2007 01:14 |
| Нови Захранване | Varg | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 7 Ноем 2007 14:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |