![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak jsem dostal novou grafickou kartu, spolu s některými RAM a když Nainstaloval jsem jim, počítač by se spustit a ventilátor v mém napájení šlo blázen. Můj současný systém parametry jsou: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3,2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Chci nainstalovat Radeon X1600 Pro, který má 512 MB DDR2 RAM a 2 GB DDR2 RAM, ale počítač nepracuje s těmito nainstalován. Je to z důvodu nízké PSU, nebo je to něco jiného? |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, vítejte na TCF. Ano, je vážně potřeba upgradovat vaše PSU. Podívejte se na tohle PSU kalkulačka. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Díky za internetové stránky! Zatím se doporučuje 307 watty takže bych měl jít i přes 600 wattů, který rád PSU pro budoucí upgrade, nebo jen tak na 350 nebo 400 Watt PSU? Také se typu RAM (DDR a DDR2 v mém případě) záležitost, kdy se měnící video karty nebo RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d doporučit PSU kolem 450 až 500 wattů. Vaše ram nevypadá `t hmoty při výměně grafické karty. Pokud se vám rozhodli přidat více paměti RAM, tak je jisté, že zápasy jste stávající ram. To není dobrý nápad mixu značky / velikostí / rychlosti beranu. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Znamená to, že jsem neměla by být upgrade z DDR na DDR2 RAM, když jsem změnu? Mám v plánu uzavřít s DDR úplně a nahradit ho s DDR2, že by práce na všech? |
|
| |||
| |||
| Vaše mobo příručka vám řekne, jaký typ paměti RAM, které používá. Ujistěte se, že máte používat pouze doporučený typ ram. Jde Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, děkuji vám za všechny vaše pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jaké jsou 115 a 320 Za napájení? | boywash12 | Případy & Napájecí zdroje | 10 | 27. červenec 2009 23:53 |
| Napájení | carpious | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1. ledna 2008 14:44 |
| CPU napájení. | ukmm | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 12. prosince 2007 07:25 |
| Napájení Q | grahamgb | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 5. prosince 2007 01:14 |
| Nové Napájení | Varg | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 7. listopad 2007 14:30 |
| Thread Nástroje | |
| |