![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι πήρα μια νέα κάρτα βίντεο μαζί με κάποιες RAM και όταν εγκατέστησα τους, ο υπολογιστής μου δεν θα εκκίνησης μέχρι και τον ανεμιστήρα στο τροφοδοτικό μου θα ήταν τρελό. Το σημερινό σύστημα specs είναι τα εξής: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3,2 GHz HDD 120 GB 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Θέλω να εγκαταστήσετε μια Radeon X1600 Pro η οποία έχει 512 MB μνήμης RAM DDR2 και 2 GB μνήμης RAM DDR2, αλλά ο υπολογιστής δεν λειτουργεί με εκείνους. Είναι αυτή λόγω του χαμηλού PSU ή μήπως είναι κάτι άλλο; |
|
| |||
| |||
| Γεια σας καλωσορίσω και να TCF. Ναι, μπορείτε σοβαρά ανάγκη να αναβαθμιστεί το PSU. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το PSU Calculator. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την ιστοσελίδα! Μέχρι σήμερα, συνιστά 307 βατ, ώστε θα πρέπει να πάω καλά ότι ήθελε πάνω από 600 βατ PSU για μελλοντικές αναβαθμίσεις ή απλά να πάνε για μια 350 ή 400 watt PSU; Επίσης, κάνει τον τύπο της μνήμης RAM (DDR DDR2 και στη δική μου περίπτωση) κατά την αλλαγή θέματος βίντεο ή κάρτες μνήμης RAM; |
|
| |||
| |||
| I `δ συστήσει PSU των περίπου 450 έως 500 Watt. Τι σας ram `t κατηγορία κατά την αλλαγή κάρτες. Αν αποφασίσει να προσθέσει περισσότερη μνήμη RAM, απλά να είναι βέβαιος ότι οι αγώνες σας υφιστάμενων RAM. Δεν ειναι καλό να αναμειγνύεται μάρκες / μεγέθη / ταχύτητες RAM. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να είναι η αναβάθμιση από DDR σε DDR2 RAM όταν αλλάξω; Σχεδιάζω να λάβει τις ΑΑΕ εντελώς και να την αντικαταστήσει με την DDR2, θα ήταν ότι οι εργασίες σε όλα; |
|
| |||
| |||
| Mobo εγχειρίδιο σας θα σας πει τι τύπο της μνήμης RAM που χρησιμοποιεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μόνο τύπου που συνιστά η χρήση της μνήμης RAM. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Ψύχεται, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι τα 115 και 320 Πίσω από το τροφοδοτικό; | boywash12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 10 | 27 Ιουλ 2009 23:53 |
| Τροφοδοτικό | carpious | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 1η Ιαν. 2008 14:44 |
| CPU ρεύματος. | ukmm | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 12 Δεκ. 2007 07:25 |
| Τροφοδοτικά Q | grahamgb | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 5 Δεκ. 2007 01:14 |
| Νέα Power Supply | Varg | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 7 Νοε 2007 14:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |