![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy új videokártya-ben néhány RAM és mikor telepítette őket, a számítógép nem indítható, és a ventilátor az én tápegység meg fog bolondulni. Saját jelenlegi rendszer specs a következők: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3.2 GHZ 120 GB-os HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Azt akarom, hogy telepítsen egy Radeon X1600 Pro, amely 512 MB RAM és 2 GB DDR2 RAM DDR2, de a számítógép nem működik az e telepítve. Ez azért, mert az alacsony PSU, vagy valami más? |
|
| |||
| |||
| Hello, és üdvözöljük a TCF. Igen, komolyan kell korszerűsíteni a tápegység. Ezt nézd meg PSU Calculator. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Kösz a honlapot! Eddig azt ajánlja, 307 watt úgy kell menni, mint a több mint 600 watt PSU jövőbeli frissítések vagy csak megy a 350 vagy 400 wattos PSU? Továbbá, ez a típus RAM (DDR és DDR2 az én esetemben) számít, amikor a változó videó kártya vagy a RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d ajánljuk PSU mintegy 450-500 watt. Ön nincs ram "-t, ha a változó videokártyák. Ha mégis úgy döntenek, hogy még a RAM, most is biztos, hogy egyezik meg a meglévő ram. It `s nem jó ötlet keverni márka / méret / sebesség ram. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Ez azt jelenti, hogy én nem korszerűsítése a DDR a DDR2 RAM, ha megváltoztatom? Azt tervezem, hogy a DDR teljesen, és helyébe a DDR2 volna, hogy a munkát egyáltalán? |
|
| |||
| |||
| Ön mobo kézi megmondja, hogy milyen típusú memóriát használ. Győződjön meg róla, hogy csak az ajánlott típusú ram. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Klassz, köszönöm minden segítséged! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a 115 és 320 mögött a tápegység? | boywash12 | Cases & Power Supplies | 10 | 27. július 2009 23:53 |
| Áramellátás | carpious | Cases & Power Supplies | 2 | 1. január 2008 14:44 |
| CPU tápegység. | ukmm | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 12. december 2007 07:25 |
| Tápegység Q | grahamgb | Cases & Power Supplies | 1 | 5. december 2007 01:14 |
| New Power Supply | VARG | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Téma eszközök | |
| |