![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ir aš nusipirkau naują vaizdo plokštę kartu su kai RAM ir kai instaliavau juos, mano kompiuterio nebūtų paleisti, o mano maitinimo ventiliatorius buvo going crazy. Mano dabartinė sistema yra Specifikacijos: 200 W PSU Pentium 4 - 3.2 GHz 120 GB HDD 512 MB DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB DDR Aš noriu įdiegti Radeon X1600 Pro, kuri turi 512 MB DDR2 RAM ir 2 GB RAM DDR2, tačiau kompiuteris neveikia su įdiegta. Ar tai dėl mažo PSU ar tai ką nors? |
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į TCF. Taip, jūs rimtai reikia atnaujinti savo PSU. Take a look at this PSU Calculator. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už svetainę! Iki šiol jis rekomenduoja 307 vatų, kad man reikia eiti per gerai, kad kaip 600 W PSU ateities atnaujinimus arba tiesiog eikite už 350 ar 400 Watt PSU? Be to, ar RAM tipas (DDR ir DDR2 mano atveju) klausimas keičiant vaizdo plokštės ar RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d rekomenduoti maždaug 450-500 vatų PSU. Jūsų avinas doesn `t matter when keičiant vaizdo plokštės. Jei nuspręsite pridėti daugiau RAM, tiesiog įsitikinkite, kad jis atitiktų jūsų esamos RAM. It `s nėra gera idėja maišyti Brands / dydžių / greičiu RAM. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Ar tai reiškia aš neturi būti atnaujinta nuo DDR prie DDR2 RAM kai aš galiu pakeisti? Aš planuoju imti DDR ir visiškai pakeisti jį DDR2, norėčiau, kad darbas ne visą? |
|
| |||
| |||
| Jūsų MOBO vadovas pasakys, kokio tipo ram ji naudoja. Įsitikinkite, kad naudojate tik rekomenduojama tipo RAM. Dėl Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, ačiū už visų jūsų pagalbos! |