mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Vai man ir nepieciešamas jaunas elektroenerģijas piegāde?

Reply

Thread Tools
Old 5 janvāris 2008, 20:12
New Member Group

Tāpēc es saņēmu jaunu video karti kopā ar dažām RAM un kad es instal viņiem, mans dators nebūtu zābaku augšu, un ventilatora manā barošanas gatavojas crazy. Manas pašreizējās sistēmas specs ir:

200 Watt PSU
Pentium 4 - 3.2 GHz
120 GB HDD
512 MB RAM DDR PC3200
Sound Blaster Audigy 2 ZS
Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR

Es gribu instalēt Radeon X1600 Pro, kas ir 512 MB RAM DDR2 un 2 GB RAM DDR2, bet dators nestrādā ar tiem uzstādīta. Tas ir dēļ zemu PSU vai tas ir kaut kas cits?
Old 5 janvāris 2008, 20:20
Loceklis

Hello and welcome to TCF.

Jā, jūs būtiski ir jāuzlabo sava PSU.

Veikt izskatīt šo PSU kalkulators.

Regards Howard.
Old 5 janvāris 2008, 21:27
New Member Group

Paldies par mājas! Līdz šim, tā iesaka 307 vati, lai man būtu krietni vairāk, ka, piemēram, 600 vati PSU nākotnes jauninājumiem vai vienkārši doties uz 350 vai 400 Watt PSU? Arī tas tipa RAM (DDR un DDR2 manā gadījumā) jautājums, mainot video kartes vai RAM?
Old 5 janvāris 2008, 21:47
Loceklis

I `d ieteikt PSU aptuveni 450-500 vati.

Jūsu ram doesn `t vielas, mainot video kartes.

Ja jums izlemt pievienot vairāk RAM atcerieties, ka tas atbilst jūsu esošajiem ram. It `s nav laba doma, lai sajauktu zīmoliem / izmēri / ātrumu ram.

Regards Howard.
Old 5 janvāris 2008, 21:54
New Member Group

Vai tas nozīmē, ka man nevajadzētu jaunināšanu no DDR uz DDR2, ja es mainu RAM? Es plānoju izņemt DDR pilnīgi, un aizstāt to ar DDR2, tas, ka darbs visiem?
Old 5 janvāris 2008, 22:08
Loceklis

Jūsu MOBO rokasgrāmata Jums pateiks, kāda tipa RAM tā izmanto.

Pārliecinieties, ka jūs izmanto tikai ieteicamo tipa RAM.

Regards Howard.
Old 5 janvāris 2008, 22:13
New Member Group

Cool, paldies jums visiem par jūsu palīdzību!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.