![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tāpēc es saņēmu jaunu video karti kopā ar dažām RAM un kad es instal viņiem, mans dators nebūtu zābaku augšu, un ventilatora manā barošanas gatavojas crazy. Manas pašreizējās sistēmas specs ir: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3.2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Es gribu instalēt Radeon X1600 Pro, kas ir 512 MB RAM DDR2 un 2 GB RAM DDR2, bet dators nestrādā ar tiem uzstādīta. Tas ir dēļ zemu PSU vai tas ir kaut kas cits? |
|
| |||
| |||
| Hello and welcome to TCF. Jā, jūs būtiski ir jāuzlabo sava PSU. Veikt izskatīt šo PSU kalkulators. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Paldies par mājas! Līdz šim, tā iesaka 307 vati, lai man būtu krietni vairāk, ka, piemēram, 600 vati PSU nākotnes jauninājumiem vai vienkārši doties uz 350 vai 400 Watt PSU? Arī tas tipa RAM (DDR un DDR2 manā gadījumā) jautājums, mainot video kartes vai RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d ieteikt PSU aptuveni 450-500 vati. Jūsu ram doesn `t vielas, mainot video kartes. Ja jums izlemt pievienot vairāk RAM atcerieties, ka tas atbilst jūsu esošajiem ram. It `s nav laba doma, lai sajauktu zīmoliem / izmēri / ātrumu ram. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Vai tas nozīmē, ka man nevajadzētu jaunināšanu no DDR uz DDR2, ja es mainu RAM? Es plānoju izņemt DDR pilnīgi, un aizstāt to ar DDR2, tas, ka darbs visiem? |
|
| |||
| |||
| Jūsu MOBO rokasgrāmata Jums pateiks, kāda tipa RAM tā izmanto. Pārliecinieties, ka jūs izmanto tikai ieteicamo tipa RAM. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, paldies jums visiem par jūsu palīdzību! |