![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| So I got a new video wraz z kartą pamięci i kiedy je zainstalowane, to mój komputer nie uruchamia się i wentylatora w moim zasilanie zostało going crazy. Mój obecny system specyfikacją są: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3,2 GHZ 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Chcę zainstalować Radeon X1600 Pro, który ma 512 MB pamięci RAM DDR2 oraz 2 GB pamięci RAM DDR2, ale komputer nie działa z tych instalacji. Czy to z powodu niskiego PSU, czy też coś innego? |
|
| |||
| |||
| Hello and welcome to TCF. Tak, trzeba poważnie zmodernizowanych swój PSU. Zapoznaj się z tym PSU Kalkulator. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Thanks for the website! Jak dotąd, to zaleca 307 wat więc należy się dobrze nad tym jak PSU 600 watów dla przyszłych uaktualnień lub po prostu pójść na 350 lub 400 watt PSU? Ponadto, nie typ pamięci RAM (DDR i DDR2 w moim przypadku) sprawa przy zmianie karty wideo lub RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d polecić PSU około 450 do 500 watów. Twoja barana doesn `t sprawa przy zmianie karty wideo. Jeśli zdecydują się dodać więcej pamięci RAM, tylko pewność, że pasuje ci istniejących barana. It `s nie jest dobrym pomysłem wymieszać marek / wielkości / prędkości barana. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Czy to oznacza, I nie należy modernizacji z DDR na DDR2 RAM, gdy mogę zmienić? I plan wykupienia DDR całkowicie i zastąpić ją z DDR2, to, że prace na wszystkich? |
|
| |||
| |||
| Twoja Mobo podręcznika dowiesz się, jaki rodzaj pamięci RAM wykorzystuje. Upewnij się używać tylko zalecanych typów barana. Uważa Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, dziękuję za wszystkie swoje pomóc! |