![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, am o noua placă video, împreună cu unele RAM şi, atunci când le-am instalat, calculatorul meu nu ar boot şi ventilatorul în puterea mea de aprovizionare a fost innebunesti. Meu actual sistem specs sunt: 200 Watt PSU Pentium 4 la 3.2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Vreau să instalez un Radeon X1600 Pro, care are 512 MB RAM DDR2 si 2 GB de RAM DDR2, dar în care computerul nu functioneaza cu cele instalate. Este aceasta din cauza unei mici PSU sau este altceva? |
|
| |||
| |||
| Bună ziua şi bun venit la TCF. Da, ai nevoie de serios pentru a actualizat dvs. PSU. Uită-te la asta PSU Calculator. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru site-ul! Până în prezent, se recomandă 307 Watts aşa ar trebui să mă duc mai bine de 600 waţi ca PSU pentru viitoarele upgrade-urile sau du-te pentru un 350 sau 400 watt PSU? De asemenea, nu de tipul de RAM (DDR DDR2 şi în cazul meu) indiferent de momentul în schimbare plăcile video sau RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d recomanda un PSU de aproximativ 450 - 500 watts. Parerea ram `t nu contează atunci când schimbă plăcile video. Dacă nu decide să adauge mai mult RAM, asiguraţi-vă că se potriveşte tine existente RAM. It `s nu este o idee bună să se amestecă branduri / dimensiuni / viteze de berbec. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Asta inseamna ca nu ar trebui să fie de la un upgrade la o DDR DDR2 RAM când am schimba? Am de gând să o iau pe la DDR complet şi înlocuirea acesteia cu DDR2, că ar fi locul de muncă, la toate? |
|
| |||
| |||
| Parerea mobo manual iti va spune ce tip de RAM foloseste. Asiguraţi-vă că aţi utiliza numai recomandate tip de RAM. Regards Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, vă mulţumesc tuturor pentru a vă ajuta! |
![]() |
|
| Marcaje |