![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak som dostal novú grafickú kartu, spolu s niektorými RAM a keď Nainstaloval som im, počítač by sa spustiť a ventilátor v mojom napájanie šlo blázon. Môj súčasný systém parametre sú: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3,2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Chcem nainštalovať Radeon X1600 Pro, ktorý má 512 MB DDR2 RAM a 2 GB DDR2 RAM, ale počítač nepracuje s týmito nainštalovaný. Je to z dôvodu nízkej PSU, alebo je to niečo iné? |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, vitajte na TCF. Áno, je vážne potreba upgradovať vaše PSU. Pozrite sa na tohle PSU kalkulačka. Ide Howard. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za internetové stránky! Zatiaľ sa odporúča 307 watty takže by som mal ísť aj cez 600 wattov, ktorý rád PSU pre budúce upgrade, alebo len tak na 350 alebo 400 Watt PSU? Tiež sa typu RAM (DDR a DDR2 v mojom prípade) záležitosť, keď sa meniace video karty alebo RAM? |
|
| |||
| |||
| I `d odporučiť PSU okolo 450 až 500 wattov. Vaša ram nevypadá `t hmoty pri výmene grafickej karty. Ak sa vám rozhodli pridať viac pamäte RAM, tak je isté, že zápasy ste existujúce ram. To nie je dobrý nápad mixu značky / veľkosťou / rýchlosti barana. Ide Howard. |
|
| |||
| |||
| Znamená to, že som nemala by byť upgrade z DDR na DDR2 RAM, keď som zmenu? Mám v pláne uzavrieť s DDR úplne a nahradiť ho s DDR2, že by práce na všetkých? |
|
| |||
| |||
| Vaša Mobo príručka vám povie, aký typ pamäte RAM, ktoré používa. Uistite sa, že máte používať iba odporúčaný typ ram. Ide Howard. |
|
| |||
| |||
| Cool, ďakujem vám za všetky vaše pomoc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Aké sú 115 a 320 Za napájanie? | boywash12 | Prípady & Napájacie zdroje | 10 | 27. júl 2009 23:53 |
| Napájanie | carpious | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1. januára 2008 14:44 |
| CPU napájania. | ukmm | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 12. decembra 2007 07:25 |
| Napájanie Q | grahamgb | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 5. decembra 2007 01:14 |
| Nové Napájanie | Varga | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 7. november 2007 14:30 |
| Thread Tools | |
| |