![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Тако сам добио нову графичку картицу заједно са неким РАМ и кад сам инсталира их, моје рачунар не би чизма сеттле и вентилатор у моје напајање је идући луд. Мој тренутни систем наочаре су: 200 Уатт псу Пентиум 4 - 3,2 ГХз 120 ГБ ХДД 512 МБ РАМ ДДР ПЦ3200 Соунд Бластер Аудигы 2 КС Радеон 9200 - 128 МБ РАМ ДДР Желим инсталирати Радеон Кс1600 Про, који има 512 МБ РАМ ДДР2, 2 ГБ ДДР2 РАМ-а, али се рачунар не ради са онима који су инсталирани. Да ли је то због ниске псу или је то несто друго? |
|
| |||
| |||
| Поздрав и добро дошли на ТЦФ. Да, озбиљно вам требати надограђује ваш псу. Баците поглед на ово Псу Калкулатор. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Хвала на уеб странице! До сада је препоручује 307 вати тако да бих требао ићи преко тога као и 600 У псу за будуће надоградње или само иду за 350 или 400 Уатт псу? Такође, не тип РАМ (ДДР и ДДР2 у мом случају) обзира када мењате графичке картице или РАМ-а? |
|
| |||
| |||
| И `д препоручити псу од око 450 до 500 вати. Ваш овна не `т обзира када мењате графичке картице. Ако се одлучите за додати више РАМ-а, само будите сигурни да вам одговара постојећим овна. 'То није добра идеја микс марки / величине / брзине РАМ-а. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Да ли то значи да не би требало да буде ал̌урирате са ДДР на ДДР2 РАМ-а кад сам променити? Планирам узети у ДДР потпуности и заменити га са ДДР2, да би рад на свим? |
|
| |||
| |||
| Ваш мобо приручник ће ти рећи шта тип овна она користи. Проверите да ли користите само препоручени тип овна. Регардс Хоуард. |
|
| |||
| |||
| Цоол, хвала вам за сву вашу помоћ! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Које су 115 и 320 Иза Напајање? | боыуасх12 | Цасес & Поуер Супплиес | 10 | 27. јула 2009 23:53 |
| Напајање | царпиоус | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 1 јануар 2008 14:44 |
| ЦПУ напајање. | укмм | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 12 децембар 2007 07:25 |
| Напајање К | грахамгб | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 5 децембар 2007 01:14 |
| Нови Напајање | Варга | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 7 новембар 2007 14:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |