![]() |
|
| |||
| |||
| Ben de bazı RAM ile birlikte yeni bir ekran kartı var ben, benim bilgisayar da önyükleme kadar ve güç kaynağı olarak hayranıyım onları yüklü deli gidiyordu. Mevcut sistem özellikleri şunlardır: 200 Watt PSU Pentium 4 - 3,2 GHz 120 GB HDD 512 MB RAM DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 MB RAM DDR Ben kurmak istediğiniz bir Radeon X1600 Pro olarak 512 MB RAM ve DDR2 RAM DDR2 2 GB var, ama bilgisayar çalışmıyor bu yüklü. Bu düşük bir PSU yüzünden mi yoksa başka bir şey mi? |
|
| |||
| |||
| Merhaba ve TCF hoşgeldiniz. Evet, ciddi yükselttiyseniz sizin PSU gerekir. Şuna bir bak PSU Hesaplama. Howard Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Web sitesi için teşekkürler! Bugüne kadar, bu kadar iyi olduğu konusunda gitmeliyim 307 watt önerir gelecek yükseltmeleri için 600 watt PSU ya da sadece bir 350 veya 400 vat için PSU gibi? Ayrıca, (DDR ve DDR2 durumda) Ne zaman görüntü kartları veya RAM değişen RAM türü nedir? |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık 450 ila 500 watt bir PSU tavsiye ederim. Sizin RAM değil `t Ne zaman görüntü kartları değişiyor. Eğer daha fazla RAM eklemek için, sadece mevcut koç eşlemeler emin olun karar var. Bu `karışımı markalar için iyi bir fikir değil / boyutları / RAM hızları. Howard Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Mu Bir DDR bir DDR2 için ben RAM değiştirmek yükseltilmesi gerektiğini mi? Ben tamamen DDR çıkar ve DDR2 ile değiştirin, planı da bu işe hiç? |
|
| |||
| |||
| Sizin mobo manuel RAM kullanır türünü belirtir. Sadece RAM önerilen türünü kullandığınızdan emin olun. Howard Saygılar. |
|
| |||
| |||
| Cool tüm yardım için teşekkür ederim! |
![]() |
|
| Bookmarks |