![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
І я купив нову відеокарту поряд з деякими оперативної пам'яті і, коли я встановив їх, мій комп'ютер не буде завантажитися і вентилятор в моєму харчування сходила з розуму. Мої поточні специфікації системи є:
200 Вт блок живлення Pentium 4 - 3,2 ГГц 120 GB HDD 512 МБ оперативної пам'яті DDR PC3200 Sound Blaster Audigy 2 ZS Radeon 9200 - 128 МБ оперативної пам'яті DDR Я хочу встановити Radeon X1600 Pro який має 512 Мб оперативної пам'яті DDR2 і 2 ГБ оперативної пам'яті DDR2, але комп'ютер не працює з цим встановлені. Це з-за низької БП або щось інше? |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт і ласкаво просимо до ФМС.
Так, ви серйозно необхідності оновлення ваших БП. Погляньте на це Блок живлення Калькулятор. Regards Говард. |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо за сайт! Поки він рекомендує 307 Ватт таким я повинен йти так, що, як більш 600 Вт блок живлення для майбутньої модернізації або просто перейти на 350 або 400 Вт блок живлення? Крім того, не тип оперативної пам'яті (DDR і DDR2 в моєму випадку), які при зміні відеокарти або пам'яті?
|
|
|
|||
|
|||
|
I `D рекомендується блок живлення від 450 до 500 Вт.
Оперативна пам'ять Doesn `T питання при зміні відеокарт. Якщо ви вирішили додати більше пам'яті, тільки переконайтеся, що він підходить вам існуючої RAM. IT `S не є хорошою ідеєю, щоб суміш марки / розміри / швидкості оперативної пам'яті. Regards Говард. |
|
|
|||
|
|||
|
Значить, я не повинна бути модернізація з РДР DDR2 при зміні оперативної пам'яті? Я планую взяти з РДР повністю і замінити її з DDR2, що буде працювати на всіх?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ваш плат керівництва скажу вам, який тип ОЗУ він використовує.
Переконайтеся, що ви використовуєте тільки рекомендовані типи пам'яті. Regards Говард. |
|
|
|||
|
|||
|
Cool, дякую вам за вашу допомогу!
|