![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички. Това е първият ми пост. Благодаря предварително, за четене. Миналата седмица моя десктоп отказва да стартира. Моят лаптоп отиде в деня след! Взех ги на магазин в града и поиска за диагностика. Следващ ден получих съобщение, казва ми компютри са фиксирани. Бях малко annoyed защото Бих само попита за диагнозата, но ей хо. В PSU на десктопа бе заменен. Сега, когато се включи в и включен, вентилатора започна, но не е имало изход към всички от графична карта. Аз phoned на човек и той ми каза, че е имало проблем с твърдия диск. Така че аз изключени една и тя работи. Тогава замениха свърши, и то работи. Така че един твърд диск в даден момент е ОК. Моят въпрос е, трябва да имам по-мощно PSU? Тук са необработени спецификациите: AMD двойствен сърцевина процесор. NVidia 8500 GT графична карта. SoundBlaster Audigy Platinum. Един 160gb SATA твърд диск. Един 60GB АТА (мисля ... по-стар тип твърд диск). DVD rewriter. 1GB овен. Той извади от пържени PSU 400 вата и се заменя с евтин търси 300 вата PSU. Двете твърди дискове работил прекрасно заедно, преди PSU отиде. Аз съм изкушен да купя качествена PSU 400 вата и тури го в себе си. Дали това е добра идея? Всички вход ще бъде с признателност получили. Благодаря за четене! Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е сигурно първото нещо, което можеш да направиш, няма гаранция да е последен. Ако той тури в евтини PSU тогава може да се окаже проблем.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да, това със сигурност ще бъде един курс на действие. Аз ще го вървим. За да бъда честен, бих направил, ако тя вече лаптопа не слезе в същото време. Бих искал да получа повече запознат с работата на компютъра, така I Don; нужно да разчитаме на другите. Anyhow, надявам се, че тя работи. Не мога да разбера защо двата твърди дискове няма да работят заедно вече. Единственото нещо, това е променена е PSU. Наздравици! |
|
| |||
| |||
| 2 твърди дискове да привлече повече енергия, отколкото 1, може би допълнителните твърдия диск е само за много за crappy PSU да се справя? само предположение ума ти. |
|
| |||
| |||
| Здрасти Да това е, което съм мислене. Каза ми, че е сбъркал, но аз не съм ужасно впечатлен от него. Когато взех компютър в Помолих го за диагностика, за да видя какво е грешно. Тогава той остана това 300 вата Jeantech PSU там без да се проверява, че с мен. Сега тя звучи като има хеликоптер кацане в офиса. Когато Донесох го вкъщи, че не би дори начално създаден защото двата твърди дискове бяха свързани. Някои услуги ха. Това е работа глоба в п, с един твърд диск изключен. Само с един в даден момент все пак. Ще DIY следващия път. Наздравици Джим |
|
| |||
| |||
| Вашата винаги най-доброто от себе си да го прави! И ако се колебаете, ела тук :-) |