![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. To je můj první příspěvek. Díky, v předstihu, pro čtení. Minulý týden mého desktopu odmítla nastartovat. Můj laptop šel den po! Vzal jsem je do obchodu ve městě a požádal o stanovení diagnózy. Další den jsem dostal zprávu, říkal mi počítačích byly stanoveny. Byl jsem trochu naštvaný, protože bych jen požádal o diagnózu, ale hej hou. V PSU na ploše byl nahrazen. Teď, když jsem připojen a zapnut, ventilátor, ale začali tam nebyl výstup na vše z grafické karty. I volal ten chlap a řekl mi, že tam byl nějaký problém s disky. Tak jsem Unplugged jeden a fungovalo to. Pak jsem nad vyměněný, a fungovalo to. Takže jeden pevný disk v době, je v pořádku. Moje otázka je, co potřebuji silnější PSU? Zde jsou drsné specifikace: AMD duální procesor. Nvidia 8500 GT grafickou kartou. SoundBlaster Audigy Platinum. Jeden 160gigabajt SATA pevný disk. Jeden 60GB ATA (myslím, že ... starší typ pevného disku). DVD rewriter. 1GB RAM. Ujal se na smažené 400w PSU a nahrazuje ji s levným hledáte 300w PSU. Dva pevné disky a pracovali dobře spolu před PSU šel. Jsem v pokušení koupit kvalitní 400w PSU a dejte ji do sebe. Je to dobrý nápad? Všechny vstupy budou vděčně přijaty. Díky za čtení! Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to určitě první věc, kterou můžete udělat, žádná záruka, že je poslední. Pokud se vložil do levné PSU pak, že by mohl být problém.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ano, jistě by být jedním z průběhu akce. Dám mu to. Chcete-li být upřímný, raději bych si to dokázal už v případě, že notebook neměl sstoupil ve stejnou dobu. Chtěla bych dostat více obeznámeni s pracovní počítačů tak jsem to, nemám spoléhat na ostatní. Tak či onak, doufám, že to funguje. Nemohu pochopit, proč dva pevné disky nebudou pracovat spolu ještě. Jediná věc, která se změnila, je PSU. Na zdraví! |
|
| |||
| |||
| 2 pevné disky čerpat více energie než 1, možná extra pevného disku je stejně daleko za mizerný PSU zvládnout? pouze návrhem mysli vás. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Ano, to je to, co jsem myslel. On mi řekl, že jsem se mylně, ale nejsem s ním strašně zapůsobil. Když jsem vzal v PC jsem se ho zeptal na diagnózu, abyste zjistili, co bylo špatně. Pak se přilepil tohoto 300w Jeantech PSU tam bez kontroly je se mnou. Teď to vypadá, jako by to přistání vrtulníku v kanceláři. Když jsem ji přinesla domů, že by to ani spustit, protože tyto dva pevné disky byly připojeny. Některé služby huh. Je to v pořádku na mo s jeden pevný disk odpojen. Pouze s jednou v době, když. DIY uvidíme příště. Na zdraví Jim |
|
| |||
| |||
| Váš vždy nejlepší dělat to sami! A pokud si nejste jisti, pojď sem :-) |