μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Χρειάζομαι ένα καινούριο PSU;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8η Ιουνίου 2009, 12:22
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζομαι ένα καινούριο PSU;

Γεια σε όλους.

Αυτό είναι το πρώτο μου post. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για την ανάγνωση.

Την περασμένη εβδομάδα μου επιφάνεια εργασίας αρνήθηκε να ξεκινήσει. My laptop πήγε την επομένη!

Πήρα τους σε ένα κατάστημα στην πόλη, και ζήτησε τη διάγνωση. Την επόμενη μέρα πήρα ένα μήνυμα, μου έλεγαν οι υπολογιστές έχουν καθοριστεί. Ήμουν λίγο ενοχλημένος cos Είχα ζήτησε μόνο για τη διάγνωση αλλά hey ho.

Το PSU στην επιφάνεια εργασίας είχε αντικατασταθεί. Τώρα, όταν θα συνδεθεί και ανάβουν, ο ανεμιστήρας αρχίσει, αλλά δεν υπήρχε η παραγωγή σε όλους από την κάρτα γραφικών. Τηλεφώνησα ο τύπος και μου είπε ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τους σκληρούς δίσκους. Γι 'αποσυνδεθεί ένα και εργάζεται. Τότε θα ανταλλαχθούν πάνω, και θα εργαστεί. Έτσι, ένα σκληρό δίσκο σε μια στιγμή είναι Ok.

Η ερώτησή μου είναι, χρειάζομαι μια πιο ισχυρή PSU; Εδώ είναι τα ακατέργαστα specs:

AMD επεξεργαστή διπλού πυρήνα.
Nvidia 8500 GT κάρτα γραφικών.
SoundBlaster Audigy Platinum.
Ένα σκληρό δίσκο 160GB SATA.
Ένα 60GB ATA (νομίζω ... ένα παλαιότερο τύπο του σκληρού δίσκου).
DVD rewriter.
1GB RAM.

Πήρε τα τηγανητά 400W PSU και το αντικατέστησε με ένα φτηνό αναζητούν 300W PSU. Οι δύο σκληρούς δίσκους λειτούργησε πολύ καλά καθώς πριν από το PSU πήγε.

Μπαίνω στον πειρασμό να αγοράσετε μια καλή ποιότητα 400W PSU και το θέσω στον εαυτό μου. Είναι αυτή μια καλή ιδέα;

Όλες οι εισροές θα είναι ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Jim
Old 8η Ιουνίου 2009, 14:29
Ομάδα Δωρητών

Είναι σίγουρα το πρώτο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, δεν εγγυάται ότι είναι η τελευταία. Εάν τεθεί σε φθηνά PSU τότε ότι θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8η Ιουνίου 2009, 15:10
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, θα είναι σίγουρα μία πορεία δράσης. Θα δώσουμε το κάνουμε. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να γίνει αυτό ήδη το laptop αν δεν είχε μειωθεί στο ίδιο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να εξοικειωθούν με τη λειτουργία των υπολογιστών, προκειμένου Απ? T πρέπει να βασιστεί σε άλλους.

Εν πάση περιπτώσει, ελπίζω να λειτουργεί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι δύο σκληρούς δίσκους που δεν θα εργαστούν μαζί πια. Το μόνο πράγμα που έχει αλλάξει είναι το PSU.

Εις υγεία!
Old 9η Ιουν 2009, 07:45
Μέλος Ομάδα

2 Σκληροί Δίσκοι αντλήσει περισσότερη δύναμη από το 1, ίσως το έξτρα σκληρό δίσκο είναι πολύ απλά για να το crappy PSU να χειριστεί; μόνο μία πρόταση μυαλό σας.
Old 9η Ιουν 2009, 09:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου

Ναι αυτό είναι που σκέφτομαι. Μου είπε ότι θα ήταν λάθος, αλλά δεν είμαι τρομερά εντυπωσιαστεί μαζί του. Όταν ανέλαβα τον υπολογιστή σε, τον ρώτησα για τη διάγνωση, να δούμε τι ήταν λάθος. Στη συνέχεια κόλλησε αυτό 300W PSU Jeantech εκεί δεν ελεγχθούν με μένα. Τώρα ακούγεται σαν υπάρχει ένα ελικοδρόμιο στο γραφείο. Όταν μου το έφερε σπίτι δεν θα μπορούσε ακόμη και εκκίνησης μέχρι cos δύο σκληρούς δίσκους και οι δύο συνδέονται. Κάποια υπηρεσία έτσι.

Είναι ωραία που εργάζονται στο mo, με ένα σκληρό δίσκο αποσυμπλεγμένο. Μόνο με ένα κάθε φορά όμως. Θα DIY επόμενη φορά.

Εις υγεία

Jim
Old 9η Ιουν 2009, 12:03
Μέλος Ομάδα

σας πάντα καλύτερο για να το κάνετε εσείς! Και αν υπάρχει αμφιβολία, έλα εδώ :-)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.