kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Cases & Power Supplies

Register

Szükség van egy új PSU?

Reply

Téma eszközök
Old Június 8. 2009, 12:22
Új tag Csoport

Default Szükség van egy új PSU?

Hello mindenki.

Ez az első post. Kösz, előre olvasásra.

A múlt héten a Desktop megtagadta beindításához. Saját laptop elment a nap után!

Vettem, hogy a bolt a városban, és kérte a diagnózist. Másnap kaptam egy üzenetet mondani nekem a számítógép rögzítette. Én voltam egy kicsit bosszús, mert én csak kérte a diagnózis, de Hey Ho.

A tápegység az asztalon lett volna cserélni. Most, amikor csatlakoztatva van kapcsolva, és a ventilátor kezdődött, de nem volt teljesítmény egyáltalán a grafikus kártya. Én telefonált a srác, és azt mondta nekem, hogy volt némi probléma a merevlemezek. Szóval egy unplugged és dolgozott. Aztán cserélték át, és ez bejött. Szóval egy merevlemezt, egy időben van.

A kérdésem az, nem kell egy nagyobb teljesítményű tápegység? Itt vannak a durva specs:

AMD kétmagos processzor.
Nvidia 8500 GT grafikus kártya.
SoundBlaster Audigy platina.
Egy 160GB SATA merevlemezt.
Egy 60GB ATA (azt hiszem ... egy régebbi típusú merevlemezt).
DVD rewriter.
1GB RAM.

Kivette a sült 400W tápegység és a helyébe egy olcsó keresett 300W psu. A két merevlemezek jól működött együtt a psu ment.

Én vagyok a kísértés, hogy vegyél egy jó minőségű 400W psu, és azt magam. Ez egy jó ötlet?

Minden bemeneti lesz hálásan fogadott.

Thanks for reading!

Jim
Old Június 8. 2009, 14:29
Donor Group

Ez minden bizonnyal az első dolog, amit tehetünk, nincs garancia, hogy az utolsó. Ha létrehozott egy olcsó PSU majd, hogy lehet a probléma.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Június 8. 2009, 15:10
Új tag Csoport

Igen ez lenne az egyik fellépés. Adok neki menni. Hogy őszinte legyek, én tettem már, ha a laptop még nem ment le ugyanabban az időben. Szeretném, ha többet nem ismerik a dolgozó számítógépek hát nem, nem kell támaszkodni mások.

Mindenesetre remélem, hogy működik. Nem értem, miért a két merevlemezek nem működik együtt tovább. Az egyetlen dolog, ami megváltozott a psu.

Egészségére!
Old Június 9 2009, 07:45
Csoport tagja

2 merevlemezek felhívni több energiát, mint 1, talán a külső merevlemezt is csak jóval a retkes psu kezelni? csak egy javaslatot arra, te.
Old Június 9. 2009, 09:12
Új tag Csoport

Szia

Igen ez az, amit én gondoltam. Azt mondta nekem, hogy tévedett, de én nem szörnyen nyûgözve vele. Amikor átvette a számítógépet kérném a diagnózis, hogy mi volt a baj. Aztán beragadt ez 300W Jeantech psu ott ellenőrzése nélkül velem. Most úgy tûnik, van egy helikopter leszálló az irodában. Amikor hozta haza, hogy nem is boot up, mert a két merevlemezeket egyaránt kapcsolódik. Néhány szolgáltatás huh.

Mûködik bírság a hó, egy merevlemezt megszakad. Csak egy olyan időpontban is. Majd DIY legközelebb.

Egészségére

Jim
Old Június 9 2009, 12:03
Csoport tagja

Ön mindig a legjobb csinálja meg! És ha kétség merül fel, gyere ide :-)
Reply

Register

Könyvjelzõk
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.