![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Ez az első post. Kösz, előre olvasásra. A múlt héten a Desktop megtagadta beindításához. Saját laptop elment a nap után! Vettem, hogy a bolt a városban, és kérte a diagnózist. Másnap kaptam egy üzenetet mondani nekem a számítógép rögzítette. Én voltam egy kicsit bosszús, mert én csak kérte a diagnózis, de Hey Ho. A tápegység az asztalon lett volna cserélni. Most, amikor csatlakoztatva van kapcsolva, és a ventilátor kezdődött, de nem volt teljesítmény egyáltalán a grafikus kártya. Én telefonált a srác, és azt mondta nekem, hogy volt némi probléma a merevlemezek. Szóval egy unplugged és dolgozott. Aztán cserélték át, és ez bejött. Szóval egy merevlemezt, egy időben van. A kérdésem az, nem kell egy nagyobb teljesítményű tápegység? Itt vannak a durva specs: AMD kétmagos processzor. Nvidia 8500 GT grafikus kártya. SoundBlaster Audigy platina. Egy 160GB SATA merevlemezt. Egy 60GB ATA (azt hiszem ... egy régebbi típusú merevlemezt). DVD rewriter. 1GB RAM. Kivette a sült 400W tápegység és a helyébe egy olcsó keresett 300W psu. A két merevlemezek jól működött együtt a psu ment. Én vagyok a kísértés, hogy vegyél egy jó minőségű 400W psu, és azt magam. Ez egy jó ötlet? Minden bemeneti lesz hálásan fogadott. Thanks for reading! Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez minden bizonnyal az első dolog, amit tehetünk, nincs garancia, hogy az utolsó. Ha létrehozott egy olcsó PSU majd, hogy lehet a probléma.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Igen ez lenne az egyik fellépés. Adok neki menni. Hogy őszinte legyek, én tettem már, ha a laptop még nem ment le ugyanabban az időben. Szeretném, ha többet nem ismerik a dolgozó számítógépek hát nem, nem kell támaszkodni mások. Mindenesetre remélem, hogy működik. Nem értem, miért a két merevlemezek nem működik együtt tovább. Az egyetlen dolog, ami megváltozott a psu. Egészségére! |
|
| |||
| |||
| 2 merevlemezek felhívni több energiát, mint 1, talán a külső merevlemezt is csak jóval a retkes psu kezelni? csak egy javaslatot arra, te. |
|
| |||
| |||
| Szia Igen ez az, amit én gondoltam. Azt mondta nekem, hogy tévedett, de én nem szörnyen nyûgözve vele. Amikor átvette a számítógépet kérném a diagnózis, hogy mi volt a baj. Aztán beragadt ez 300W Jeantech psu ott ellenőrzése nélkül velem. Most úgy tûnik, van egy helikopter leszálló az irodában. Amikor hozta haza, hogy nem is boot up, mert a két merevlemezeket egyaránt kapcsolódik. Néhány szolgáltatás huh. Mûködik bírság a hó, egy merevlemezt megszakad. Csak egy olyan időpontban is. Majd DIY legközelebb. Egészségére Jim |
|
| |||
| |||
| Ön mindig a legjobb csinálja meg! És ha kétség merül fel, gyere ide :-) |