פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

האם אני צריך חדשים PSU?

Reply

שרשרת כלים
Old 8 יוני 2009, 12:22
קבוצת חברות חדשות

Default האם אני צריך חדשים PSU?

שלום לכולם.

זוהי ההודעה הראשונה שלי. תודה מראש, לקריאה.

שולחן העבודה שלי בשבוע שעבר סירב להניע. הנייד שלי הלך היום לאחר!

לקחתי אותם חנות בעיר וביקשו לקבל אבחנה. למחרת יש לי הודעה להגיד לי את המחשבים היו קבועים. הייתי קצת annoyed חסת עלים אני מעוניין רק ביקש אבחנה אבל היי הו.

את PSU בשולחן העבודה היו מוחלפים. עכשיו, כשאני פקוק ואילו על עברת, המאוורר התחיל אך אין בכלל פלט של כרטיס המסך. אני phoned הבחור והוא אמר לי כי היו כמה בעיות עם כוננים קשיחים. אז אני unplugged אחד וזה עבד. אז אני swapped למעלה, וזה עובד. כונן קשיח אחד, אז בכל פעם הוא בסדר.

השאלה שלי היא, האם יש צורך יותר חזק PSU? הנה הגלמי מפרט:

מעבד AMD DUAL CORE.
Nvidia 8500 GT כרטיס המסך.
SoundBlaster Audigy Platinum.
אחד 160GB SATA כונן קשיח.
אחד 60gb ATA (אני חושב ... ישנה יותר סוג של כונן קשיח).
ה-DVD rewriter.
1GB ראם.

הוא לקח את פריד 400w PSU והחליפו אותה עם מבט 300w PSU זול. שני כוננים קשיחים עובד באופן מושלם גם יחד לפני PSU הלך.

אני tempted לקנות באיכות טובה 400w PSU ולשים את זה בעצמי. האם זה רעיון טוב?

כל קלט יהיה התקבלו בהכרת תודה.

תודה על הקריאה!

ג 'ים
Old 8 יוני 2009, 14:29
קבוצת תורמים

זה בהחלט הדבר הראשון שאתה יכול לעשות, כדי להבטיח לא להיות האחרון. אם הוא להכניס זול PSU אז זה יכול להיות בעיה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 8 יוני 2009, 15:10
קבוצת חברות חדשות

כן זה בהחלט היה להיות קורס אחד של פעילות. אני אתן לו ללכת. למען האמת, הייתי צריך לעשות את זה כבר, אם לא היה את הנייד הלך למטה בו זמנית. אני מעוניין לקבל יותר מכיר את העבודה של המחשבים אז אני לא, לא צריך להסתמך על אחרים.

בכלל, אני מקווה שזה עובד. אני לא יכול להבין למה שני כוננים קשיחים לא יעבדו יותר יחד. הדבר היחיד הוא השתנה PSU.

לחיים!
Old 9 יוני 2009, 07:45
חבר קבוצת

2 כוננים קשיחים לצרוך זרם גדול יותר 1, אולי כונן קשיח נוסף הוא רק כדי much for the crappy PSU לטפל? רק הצעה אכפת לך.
Old 9 יוני 2009, 09:12
קבוצת חברות חדשות

הי

כן זה מה שאני חושב. הוא אמר לי שאני טועה אבל אני לא נורא התרשמתי איתו. כאשר לקחתי את המחשב ב שאלתי אותו אבחנה, כדי לראות מה היה לא בסדר. אחר כך הוא תקוע זה 300w PSU Jeantech שם בלי לבדוק את זה איתי. עכשיו זה נשמע כמו שם של מסוק הנחיתה של Office. כאשר הבאתי אותה הביתה זה היה אפילו לא האתחול של חסת עלים שני כוננים קשיחים שניהם היו מחוברים. חלק בשירות הא.

זה עובד בסדר גמור, בבית מו, עם כונן קשיח אחד מנותק. רק עם אחד בכל פעם, למרות. אני יהיה DIY הפעם הבאה.

לחיים

ג 'ים
Old 9 יוני 2009, 12:03
חבר קבוצת

את תמיד עושה את זה הכי טוב של עצמך! ואם יש ספק, בואי :-)
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.