![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Tai mano pirmoji post. Ačiū iš anksto, skaityti. Praeitą savaitę mano darbastalio atsisakė pradėti. Mano nešiojamas išėjo dieną po to! Mane paėmė juos į miestelio parduotuvę ir paprašė diagnozė. Kitą dieną gavau pranešimą, man kompiuteriuose buvo nustatytas. Buvau šiek tiek annoyed cos aš tik paprašė diagnozė, bet hey ho. Darbastalio PSU buvo pakeistas. Dabar, kai aš prijungtas ir įjungtas, ventiliatorius prasidėjo, bet nebuvo jokio išėjimo į visus grafikos plokštę. Man paskambino vaikinas ir jis man pasakė, kad buvo kai kurių diskų problema. Taigi aš unplugged viena ir ji dirbo. Tada aš pavertė daugiau, ir jis veikė. Taigi, vieną kietąjį diską ne kartą yra OK. Mano klausimas, ar man reikia daugiau galingas PSU? Čia yra grubus Specifikacijos: AMD dual core procesorius. 8.500 GT NVIDIA graphics card. SoundBlaster Audigy Platinum. Vienas 160GB SATA kietasis diskas. Vienas 60GB ATA (I think ... senesnio tipo kietasis diskas). DVD reWriter. 1GB RAM. Jis paėmė kepta 400W PSU ir pakeisti jį pigūs ieškote 300W PSU. Du kietieji diskai dirbo puikiai kartu prieš PSU nuėjo. Esu gundomas pirkti geros kokybės 400W PSU ir įdėti jį į save. Ar tai gerai? Visi indėlis bus Dėkojame gavo. Thanks for reading! Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikrai pirmas dalykas, kurį jūs galite padaryti, nėra garantijos, kad bus paskutinis. Jei jis įdėti į pigiuose PSU tada, kad gali būti problema.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taip tikrai būtų vienas iš veiksmų. I'll give it a go. Tiesą sakant, aš padariau tai jau jei nešiojamas kompiuteris nebuvo sumažėjo tuo pačiu metu. Norėčiau gauti daugiau susipažinę su kompiuterių dirbti, kad I don, t turi pasikliauti kitais. Šiaip ar taip, tikiuosi, kad jis veikia. Aš negaliu suprasti, kodėl du kietieji diskai neveiks kartu anymore. Vienintelis dalykas, kuris pasikeitė yra PSU. Į sveikatą! |
|
| |||
| |||
| 2 kietuosius diskus atkreipti daugiau energijos nei 1, gal papildomą kietąjį diską, yra tik daug už crappy PSU imti? tik protas pasiūlymas Jums. |
|
| |||
| |||
| Labas Taip, kad tai, ką aš galvoju. Jis sakė man buvo klaidingas, bet aš ne siaubingai įspūdį jam. Kai aš pradėjau PC aš paprašiau jį diagnozuoti, pamatyti, kas buvo negerai. Tada jis pakimba tai 300W PSU Jeantech ten be patikrinimo jis su manimi. Dabar tai skamba kaip ten yra sraigtasparnių nusileidimo į biurą. Kai man atnešė jį namo tai net įkeliama cos du kietus diskus abu prijungti. Kai kurie paslaugų Huh. Tai darbo baudą, Mo, vieną kietąjį diską atjungti. Tik vieną kartą, nors. I'll DIY kitą kartą. Į sveikatą Jim |
|
| |||
| |||
| Jūsų visada geriausia tai daryti sau! O jei kyla abejonių, čia :-) |