mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Vai man ir nepieciešams jauns PSU?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 8, 2009, 12:22
New Member Group

Default Vai man ir nepieciešams jauns PSU?

Hello everyone.

Šis ir mans pirmais pastu. Paldies jau iepriekš, lai lasītu.

Pagājušajā nedēļā mans desktop atteikusies uzsākt. Mans klēpjdators devās dienā pēc!

Paņēmu tos veikals pilsētu un lūdza diagnozi. Nākamajā dienā es saņēmu paziņojumu, kurā teikts man datori ir noteiktas. Biju mazliet nokaitināts cos I'd tikai lūdza diagnozi, bet hey ho.

PSU uz desktop ir jāaizstāj. Tagad, kad es pieslēgtu strāvai un ieslēgta, ventilators sāka, bet nebija vispār nekādas izejas no grafikas kartes. Man piezvanīja puisis, un viņš man teica, ka ir bijušas dažas problēmas ar cieto disku. Tāpēc es atvienots viens un tas strādāja. Tad es aizstāja vairāk, un tas strādāja. Tik vienu cieto disku, uz laiku ir Ok.

Mans jautājums ir, man vajag jaudīgāku PSU? Šeit ir raupja specs:

AMD Dual Core procesoram.
NVIDIA 8500 GT grafikas karte.
SoundBlaster Audigy Platinum.
Viens 160GB SATA cieto disku.
Viens 60GB ATA (I think ... vecāka veida cietā diska).
DVD rewriter.
1gb ram.

Viņš izņēma ceptas 400w psu un aizstāt to ar lētu meklē 300W psu. Divi cietie diski strādāja ļoti labi kopā pirms psu gāja.

Es esmu kārdinājumu iegādāties labas kvalitātes 400w psu un nodot to myself. Tas ir laba ideja?

Visas ieinteresētās puses tiks pateicību saņemšanu.

Thanks for reading!

Jim
Old Jūnijs 8, 2009, 14:29
Donors Group

Tas noteikti pirmā lieta, ko jūs varat darīt, nav garantijas, ko pēdējā. Ja viņš ievieš lēts PSU tad šis varētu būt problēma.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūnijs 8, 2009, 15:10
New Member Group

Jā, tā noteikti būtu viens rīcību. I'll give it a go. Ja godīgi, man ir darīts tā jau ja klēpjdators nebūtu iegājis tajā pašā laikā. Es gribētu, lai iegūtu vairāk pazīstams ar darba datoru, lai es don, t jāpaļaujas uz citiem.

Jebkurā gadījumā, es ceru, ka tas darbojas. Es nevaru saprast, kādēļ divus cietos diskus nestrādās kopā vairs. Vienīgais, kas ir mainīts ir psu.

Urravas!
Old Jūnijs 9, 2009, 07:45
Loceklis

2 cieto disku izdarīt vairāk enerģijas nekā 1, varbūt papildus cietais disks ir tikai daudz crappy psu rīkoties? tikai ierosinājums prāta jums.
Old Jūnijs 9, 2009, 09:12
New Member Group

Čau

Jā tas ir tas, ko es domāju. Viņš teica, man bija maldīgs, bet es neesmu šausmīgi patīkami ar viņu. Es stājos PC I pajautāju par diagnozi, lai redzētu, kas bija nepareizi. Tad viņš palika šajā 300W Jeantech psu tur, nepārbaudot to ar mani. Tagad tas izklausās tur helikoptera nolaišanās birojā. Kad es to atnesa mājās nebūtu pat boot up cos diviem cietajiem diskiem bija gan saistīts. Daži pakalpojumu huh.

Tas ir darba naudas sodu tādā mo, ar vienu cieto disku atvienots. Tikai ar vienu pēc laika gan. Es DIY nākamo reizi.

Urravas

Jim
Old Jūnijs 9, 2009, 12:03
Loceklis

Jūsu vienmēr vislabāk to darīt pats! Un, ja ir šaubas, come here :-)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.