![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. To jest mój pierwszy post. Dzięki z góry do czytania. W zeszłym tygodniu mój pulpit odmówił uruchomienia. Mój laptop poszedł po dzień! Zabrałem je do sklepu w mieście i poprosił o diagnozy. Następny dzień mam komunikat informujący mnie komputery zostały ustalone. Byłem trochę denerwować cos I'd tylko pytanie o diagnozę, ale Hey Ho. W PSU na pulpicie został zastąpiony. Teraz, gdy jest podłączony i włączony, wentylator zaczął ale nie było w ogóle wyjście z karty graficznej. I ten facet zadzwonił i powiedział mi, że miał pewne problemy z dysków twardych. Więc odłączony jeden i to działało. Wtedy ponad zamienione, i to działało. Więc jednym dysku twardego w czasie, jest OK. Moje pytanie jest, muszę bardziej potężnym PSU? Oto nieobrobionego SPECS: Dwa rdzenie procesora AMD. Nvidia 8500 GT karty graficznej. SoundBlaster Audigy Platinum. Jeden dysk twardy 160 GB SATA. Jeden 60GB ATA (myślę ... starszego typu dysk twardy). DVD rewriter. 1GB RAM. Wziął się smażone 400W PSU i zastąpił go szukasz taniego 300W PSU. Dwa dyski twarde doskonale pracował razem przed PSU poszedł. Mam ochotę kupić dobrej jakości 400W PSU i umieścić ją w sobie. Czy to dobry pomysł? Wszystkie wejścia zostaną otrzymane z wdzięcznością. Thanks for reading! Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To z pewnością Pierwszą rzeczą jaką możemy zrobić, nie ma gwarancji, które mają być ostatnim. Jeśli włożył w tanich PSU to może być problem.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tak, to z pewnością jeden kierunek działań. I'll give it a go. Szczerze mówiąc, I'd have to zrobić już gdy laptop nie zszedł w tym samym czasie. Chciałbym, aby uzyskać więcej zaznajomieni z pracy komputerów, więc nie, nie muszą polegać na innych. Tak czy inaczej, mam nadzieję, że to działa. Nie mogę zrozumieć, dlaczego dwa dyski twarde nie będą już pracować razem. Jedyną rzeczą, że zmieniło się PSU. Wiwaty! |
|
| |||
| |||
| 2 dyski twarde czerpać więcej energii niż 1, może dodatkowy dysk twardy jest po prostu za dużo crappy PSU do obsługi? tylko propozycją jest umysł. |
|
| |||
| |||
| Cześć Tak to what I'm thinking. Powiedział mi było błędne, ale nie jestem z niego strasznie wrażeniem. Kiedy brałem komputera Zapytałem go do diagnozowania, aby zobaczyć, co było złego. Wtedy zatrzymany tego 300W PSU Jeantech tam bez sprawdzania go ze mną. Teraz to brzmi jak tam jest lądowanie śmigłowca w biurze. Kiedy przyniósł je do domu to nie byłoby nawet rozruchu cos dwa dyski twarde były podłączone. Niektóre usługi huh. To wszystko działa dobrze na MO, z jednym dyskiem twardym odłączony. Tylko z jednym naraz though. I'll DIY następnym razem. Wiwaty Jim |
|
| |||
| |||
| Twój zawsze najlepiej robić to sami! A jeśli masz wątpliwości, tu :-) |