![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. To je môj prvý príspevok. Vďaka, v predstihu, na čítanie. Minulý týždeň môjho desktopu odmietla naštartovať. Môj laptop šiel deň po! Vzal som ich do obchodu v meste a požiadal o stanovenie diagnózy. Ďalší deň som dostal správu, říkal mi počítačoch boli stanovené. Bol som trochu naštvaný, pretože by som len požiadal o diagnózy, ale hej hou. V PSU na ploche bol nahradený. Teraz, keď som pripojený a zapnutý, ventilátor, ale začali tam nebol výstup na všetko z grafickej karty. I volal ten chlap a povedal mi, že tam bol nejaký problém s diskami. Tak jsem Unplugged jeden a fungovalo to. Potom som nad vymeneným, a fungovalo to. Takže jeden pevný disk v čase, je v poriadku. Moja otázka je, čo potrebujem silnejší PSU? Tu sú drsné špecifikácie: AMD duální procesor. Nvidia 8500 GT grafickou kartou. SoundBlaster Audigy Platinum. Jeden 160gigabajt SATA pevný disk. Jeden 60GB ATA (myslím, že ... starší typ pevného disku). DVD rewriter. 1GB RAM. Ujal sa na opečených 400w PSU a nahrádza ju s lacným hľadáte 300w PSU. Dva pevné disky a pracovali dobre spolu pred PSU šel. Som v pokušení kúpiť kvalitné 400w PSU a dajte ju do seba. Je to dobrý nápad? Všetky vstupy budú vďačne prijali. Vďaka za čítanie! Jim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to určite prvá vec, ktorú môžete urobiť, žiadna záruka, že je posledný. Ak sa vložil do lacné PSU potom, že by mohol byť problém.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Áno, určite by byť jedným z priebehu akcie. Dám mu to. Ak chcete byť úprimný, radšej by som si to dokázal už v prípade, že notebook nemal sstoupil v rovnakom čase. Chcela by som dostať viac oboznámení s pracovnou počítačov tak jsem to, nemám spoliehať na ostatné. Tak či onak, dúfam, že to funguje. Nemôžem pochopiť, prečo dva pevné disky nebudú pracovať spolu ešte. Jediná vec, ktorá sa zmenila, je PSU. Na zdravie! |
|
| |||
| |||
| 2 pevné disky čerpať viac energie ako 1, možná extra pevného disku je rovnako ďaleko za mizerný PSU zvládnuť? iba návrhom mysli vás. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Áno, to je to, čo som myslel. On mi povedal, že som sa mylne, ale nejsem s ním strašně zapôsobil. Keď som vzal v PC som sa ho opýtal na diagnostiku, aby ste zistili, čo bolo zle. Potom sa prilepil tohto 300w Jeantech PSU tam bez kontroly je so mnou. Teraz to vyzerá, ako by to pristátie vrtuľníku v kancelárii. Keď som ju priniesla domov, že by to ani spustiť, pretože tieto dva pevné disky boli pripojené. Niektoré služby huh. Je to v poriadku na mo s jeden pevný disk odpojený. Len s jednou v čase, keď. DIY uvidíme nabudúce. Na zdravie Jim |
|
| |||
| |||
| Váš vždy najlepšie robiť to sami! A ak si nie ste istí, pojď sem :-) |