мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

Требам ли Нова псу?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. јуни 2009, 12:22
Нови члан групе

Поздрав свима.

Ово је мој први пост. Хвала, унапред, за читање.

Прошли викенд мој десктоп је одбила покренути. Мој лаптоп је отишао дан после!

Узео сам их на схоп у граду и пита за дијагнозу. Следећи дан сам добио поруку теллинг ме рачунарима су фиксне. Био сам мало анноыед цос бих само питао за дијагнозу, али хеј хо.

Тхе псу на десктопу је био замењен. Сада, када сам прикључени на струју и укључен, вентилатора почела, али нема излаз на свим из графичке картице. Ја тип телефоном и он ми је рекао да је неки проблем са хард дискове. Тако сам УНПЛУГГЕД једно и то израђен. Тада сам суаппед изнад, и то израђен. Тако је један хард диск у исто време је у реду.

Моје питање је, да ли ми је потребно више моћна псу? Овде су груби наочаре:

АМД Дуал Цоре процесор.
НВИДИА 8500 ГТ графичка картица.
СоундБластер Аудигы Платинум.
Један 160ГБ САТА хард диск.
Један од 60ГБ АТА (мислим ... старију врсту хард диск).
ДВД реуритер.
1ГБ РАМ-а.

Био је истакнути пржена 400у псу и заменио га са гледањем јефтини 300у псу. Два тврд Погони радила савршено добро заједно пред псу отишао.

Ја сам у искушењу да купите квалитетан 400у псу и ставите га у себи. Да ли је то добра идеја?

Све ће бити захвално уноса примљена.

Хвала за читање!

Џим
Old 8. јуни 2009, 14:29
Донаторска Група

То је сигурно прва ствар коју можете направити, нема гаранција да ће бити посљедњи. Ако се он стави у јефтиним псу онда би могао бити проблем.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 8. јуни 2009, 15:10
Нови члан групе

Да би то сигурно бити један курс деловања. Ја ћу дати га ићи. Да будем искрен, радије бих учинио већ ако лаптоп није сишао у исто време. Желим добити више упознат са радног рачунара па сам дон, т морати ослонити на друге.

Некако, надам се то ради. Не могу схватити зашто двају тврдих дискова неће да раде заједно више. Једина ствар која је променила је псу.

Живели!
Old 9. јуни 2009, 07:45
Мембер Гроуп

2 тврд Погони привући више енергије од 1, можда додатни хард диск је једноставно превише за јебани псу руковати? само предлог уму вас.
Old 9. јуни 2009, 09:12
Нови члан групе

Бок

Да то је оно што сам размишљања. Рекао ми је био у заблуди, али нисам ужасно импресиониран са њим. Кад сам узео ПЦ-у сам га питао за дијагнозу, да видим шта је криво. Онда је овај заглави 300у псу Јеантецх тамо без провере га са мном. Сада то звучи као има слијетање хеликоптера у канцеларији. Кад сам га донео кући да не би ни чизма сеттле цос два тврд Погони су обе повезане. Неки сервис ха.

Ит'с фине раде на тренутак, са једном врстом диску прекинуте. Само са једним одједном ипак. ДИЫ ћу следећи пут.

Живели

Џим
Old 9. јуни 2009, 12:03
Мембер Гроуп

Ваше увек најбоље то сами! И ако је у недоумица, долазе овде :-)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц