az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Kutuları ve Güç Kaynakları

Register

Do I Need a New PSU?

Reply

Konu Araçları
Old 8 Haziran 2009, 12:22
Yeni Üye Grubu

Merhaba millet.

Bu benim ilk yazı olduğunu. Teşekkür peşin, okumak için.

Geçen hafta benim masaüstü kurmak için reddetti. Benim laptop bir gün sonra gitti!

Ben kentinde bir dükkan kaçırılmıştır ve Tanı istedi. Ertesi gün bir ileti yaz bilgisayarlar söylüyorum var Pazarlıksız edildi. Biraz Sadece tanısı ancak Hey Ho sorulan ediyorum marul rahatsız oldu.

Bu PSU masaüstünde yerini almıştır. Şimdi, ben takılı ve açık, fan ama başlamış bir grafik kartı hiçbir çıkış tüm bulundum. Ben adam telefonla ve bu sabit sürücüleri ile bazı sorun olduğunu söyledi. Ben bir unplugged ve işe yaradı. Sonra üzerinde takas ve işe yaradı. Böylece her seferinde bir sabit disk is ok.

Sorum, bir daha güçlü PSU ihtiyacım var mı? Burada kaba özellikleri şunlardır:

AMD, çift çekirdekli işlemcisi.
Nvidia 8500 GT grafik kartı.
SoundBlaster Audigy Platin.
Bir 160gb SATA sabit disk.
Bir 60GB ATA (sanırım ... sabit disk eski bir tip).
DVD rewriter.
1GB RAM.

O, kızarmış 400w PSU dışarı alıp ucuz 300W PSU arıyorum ile değiştirilmiştir. İki sabit diskler çok iyi birlikte PSU önce çalışmış gitti.

İyi bir kalite 400w PSU satın almak ve kendimi bu koymak ayartmıştı duyuyorum. Bu iyi bir fikir mi?

Tüm giriş gratefully alınan olacaktır.

Okuma için teşekkür ederiz!

Jim
Old 8 Haziran 2009, 14:29
Bağış Grubu

Kesinlikle Yapabileceğiniz ilk şey, hiçbir garanti son's to be. Eğer ucuz bir PSU sonra bu sorunu olabilir koy.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 8 Haziran 2009, 15:10
Yeni Üye Grubu

Evet kesinlikle eylem bir ders olur. Ben gidip bir vereceğiz. Dürüst olmak gerekirse, ben zaten eğer dizüstü aynı anda aşağı gitti hadn't yaptım ediyorum. Daha fazla bilgisayar çalışma ile bende yok alışabilmem istiyorum; değil başkalarına güvenmek zorunda.

Zaten, ben çalışır umuyoruz. Neden iki sabit diskler birlikte artık çalışmayacaktır anlayamıyorum. Bu değişti tek şey PSU olduğunu.

Peynir!
Old 9 Haziran 2009, 07:45
Üye Grubu

2 sabit sürücüler 1 daha, belki ekstra sabit disk sadece kadarının üstesinden gelmek için bombok PSU için daha fazla güç çekmek? Sadece bir öneri sakıncası.
Old 9 Haziran 2009, 09:12
Yeni Üye Grubu

Merhaba

Evet, ne var olduğunu düşünüyorum. O benim ama yanlış olduğunu Ben onu çok etkilendim değilim söyledi. Ben bir teşhisi için, ne yanlış olduğunu görmek için sordum yılında bilgisayar aldı. Sonra orada yaz ile kontrol Bu 300W PSU Jeantech Sıkıştım. Gibi bu ofiste bir helikopter iniş's Şimdi geliyor. Ben de bile önyükleme kadar bunu getirdi de bağlı olan iki sabit diskler marul. Bazı servis ha.

Bu Pzt at bir sabit sürücü bağlantısı ile iyi çalışıyor. Bir süre olsa Sadece ile. Ben sonraki DIY edeceğiz.

Peynir

Jim
Old 9 Haziran 2009, 12:03
Üye Grubu

için her zaman en iyi kendiniz yapma! Ve şüpheniz varsa buraya gel :-)
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından