![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Це мій перший пост. Спасибі, наперед, за читанням. Минулого тижня відмовилися моєму робочому столі для запуску. Мій ноутбук пішов на наступний день після! Я взяв їх у магазині в місті, і попросив діагнозу. Були зафіксовані на наступний день я отримав повідомлення про те, мені комп'ютерах. Я був трохи роздратований COS Я запитав тільки для діагнозу, але Hey Ho. Блок живлення на робочому столі були замінені. Тепер, коли я підключений і включений, вентилятор почав, але не було виходу на всіх від відеокарти. Я зателефонував хлопець, і він розповів мені, що там були деякі проблеми з жорсткими дисками. Так що я Unplugged одне і це спрацювало. Тоді я змінив завершено, і він працював. Так що жорсткі диски в той час, в порядку. Моє питання, чи потрібно мені більш потужний блок живлення? Ось груба специфікації: AMD двоядерний процесор. Nvidia 8500 GT відеокарти. SoundBlaster Audigy Platinum. Один 160Gb SATA жорсткий диск. Один 60gb ATA (я думаю ... старий тип жорсткого диска). DVD ReWriter. 1GB RAM. Він вийняв з смаженої 400w блок живлення і замінити її з дешевою дивлячись 300W PSU. Два жорсткі диски працювала добре разом до PSU пішов. Мені хотілося б купити гарної якості 400w блок живлення і поклав її в собі. Чи є це гарною ідеєю? Всі матеріали будуть вдячністю. Дякую за увагу! Джим |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це, звичайно, перше, що ви можете зробити, немає ніякої гарантії, щоб бути останнім. Якщо б він поклав у дешевих БП те, що можуть бути проблеми.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Так, це, безсумнівно, буде один курс дій. Я дам йому йти. Щоб бути чесним, я б зробив це вже, якщо ноутбук не спустився в той же час. Я хотів би отримати більше знайомі з робочого комп'ютера і я Дону; T повинні покладатися на інших. У всякому разі, я сподіваюся, що він працює. Я не можу зрозуміти, чому два жорсткі диски не працюють разом. Єдина річ, яка змінила БП. Ура! |
|
| |||
| |||
| 2 жорсткі диски залучити більше енергії, ніж 1, може бути, додатковий жорсткий диск просто багато для Crappy PSU впоратися? тільки пропозиції увазі вас. |
|
| |||
| |||
| Привіт Так ось що я думаю. Він сказав мені, що я помиляюся, але я не дуже вражені з ним. Коли я взяв в комп'ютері я попросив його про діагноз, щоб подивитися, що сталося. Потім він засунув цю Jeantech PSU 300W там, не перевіривши його з мене. Тепер воно звучить як є вертоліт, що здійснював посадку в офісі. Коли я приніс її додому вона не буде навіть завантаження COS два жорсткі диски обидва були пов'язані. Деякі послуги Huh. Вона працює штраф в МО, з одного жорсткого диска відключений. Тільки по одному, хоча. Зроби сам я в наступний раз. Ура Джим |
|
| |||
| |||
| ваш завжди краще робити це самі! І якщо є сумніви, сюди :-) |