menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Má systém musí být plně postavena pro případ fanoušky do práce

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 20:02
Nový člen skupiny

Default Má systém musí být plně postavena pro případ fanoušky do práce

Tohle je moje první systém jsem vůbec stavět tak jsem docela nový to vše a potřebují pomoc. My fanoušci mají dva 4 pin MOLEX konektory jedna samice a jeden samec jsem připojen k fanouškům 4 pin male konektor pro napájení z mých 4 pin periferní trvalo několik snaze dostat, ale fit. Když jsem se obrátil můj napájení na nic nestalo. Mám jen v případě, napájecí zdroj a 3 fanoušci Myslel jsem, že jste potřebné, aby se celý systém postaven tak, aby pro ně pracovat? a co všechno musí být připojen k samici 4 pinový MOLEX konektor? protože teď nemám je připojen na cokoliv. Prosím, opravte mě, jestli jsem udělal některé věci špatně nebo budete vědět, co je problém.
Old 17. června 2009, 04:10
Administrátor Skupina

Default Má systém musí být plně postavena pro případ fanoušky do práce

Ano, musíte mít systém postavený na nich pracovat. PSU je zvyklý na sílu bez signálu z desky.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Case fanoušků - Který z nich by měl být výfukového systému, který z nich by měl být příjem? phonealone Případy & Napájecí zdroje 1 20. červen 2009 04:19
Windows Bar zvyklý Plně Načíst. Pomozte, prosím, pomocí nástroje Obnovení systému. Zizou05 Operační systémy Windows 1 28. května 2009 11:47
Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans Ozzie82 Případy & Napájecí zdroje 6 28. únor 2009 15:43
Potřeba poradenství pro případ fanoušků ilop12 Obecné Hardware Chat 2 9. ledna 2009 20:27
Můžeš připojit případě ventilátory paralelně? cammochris Případy & Napájecí zdroje 3 20. Srpen 2008 14:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.