![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tohle je moje první systém jsem vůbec stavět tak jsem docela nový to vše a potřebují pomoc. My fanoušci mají dva 4 pin MOLEX konektory jedna samice a jeden samec jsem připojen k fanouškům 4 pin male konektor pro napájení z mých 4 pin periferní trvalo několik snaze dostat, ale fit. Když jsem se obrátil můj napájení na nic nestalo. Mám jen v případě, napájecí zdroj a 3 fanoušci Myslel jsem, že jste potřebné, aby se celý systém postaven tak, aby pro ně pracovat? a co všechno musí být připojen k samici 4 pinový MOLEX konektor? protože teď nemám je připojen na cokoliv. Prosím, opravte mě, jestli jsem udělal některé věci špatně nebo budete vědět, co je problém. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, musíte mít systém postavený na nich pracovat. PSU je zvyklý na sílu bez signálu z desky.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Case fanoušků - Který z nich by měl být výfukového systému, který z nich by měl být příjem? | phonealone | Případy & Napájecí zdroje | 1 | 20. červen 2009 04:19 |
| Windows Bar zvyklý Plně Načíst. Pomozte, prosím, pomocí nástroje Obnovení systému. | Zizou05 | Operační systémy Windows | 1 | 28. května 2009 11:47 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 28. únor 2009 15:43 |
| Potřeba poradenství pro případ fanoušků | ilop12 | Obecné Hardware Chat | 2 | 9. ledna 2009 20:27 |
| Můžeš připojit případě ventilátory paralelně? | cammochris | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 20. Srpen 2008 14:46 |
| Thread Nástroje | |
| |