![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι το πρώτο μου σύστημα έχω ποτέ οικοδομήσουμε εκ τούτου, είμαι αρκετά νέος σε όλα αυτά και χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μου έχει δύο ανεμιστήρες 4 pin molex υποδοχές μια γυναίκα και έναν άνδρα να συνδέονται οι οπαδοί 4 pin αρσενικό βύσμα για να μου τροφοδοτικό του 4 pin περιφερικό πήρε κάποια προσπάθεια για να έρθετε σε αλλά ταιριάζει. Όταν μετατραπεί μου τροφοδοτικό για τίποτα δεν συνέβη. Έχω μόνο την περίπτωση, παροχή ρεύματος και 3 ανεμιστήρες Αναρωτιόμουν αν χρειάζεται να έχει το όλο σύστημα χτίστηκε για να μπορούν να εργάζονται; και κάνει οτιδήποτε πρέπει να συνδέονται με το γυναικείο 4 pin molex βύσμα; γιατί τώρα δεν έχω τους συνδέεται με τίποτα. Διορθώστε με αν έκανα κάποιο λάθος ή κάτι ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, θα πρέπει το σύστημα που κατασκευάζονται για να δουλεύουν. Το PSU συνηθίζει χωρίς ισχύ σε ένα μήνυμα από τη μητρική πλακέτα.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπόθεση οπαδούς - Ποιο από τα δύο πρέπει να είναι καυσαέρια, το οποίο θα πρέπει να πρόσληψης; | phonealone | Θήκες & Τροφοδοτικά | 1 | 20 Ιουν 2009 04:19 |
| Windows Bar Wont φορτωθεί πλήρως. Βοήθεια με την Επαναφορά Συστήματος Παρακαλώ. | Zizou05 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Μαΐου 2009 11:47 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Υπόθεση Ανεμιστήρες | Ozzie82 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 28 Φεβ 2009 15:43 |
| Χρειάζεστε συμβουλές για την περίπτωση ανεμιστήρες | ilop12 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 9 Ιαν 2009 20:27 |
| Μπορείτε να συνδέσετε περίπτωση οπαδούς παράλληλα; | cammochris | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 20 Αυγ 2008 14:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |