μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Μήπως το σύστημα πρέπει να είναι πλήρως ενσωματωμένη περίπτωση οπαδούς για να εργαστεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 20:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μήπως το σύστημα πρέπει να είναι πλήρως ενσωματωμένη περίπτωση οπαδούς για να εργαστεί

Αυτό είναι το πρώτο μου σύστημα έχω ποτέ οικοδομήσουμε εκ τούτου, είμαι αρκετά νέος σε όλα αυτά και χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μου έχει δύο ανεμιστήρες 4 pin molex υποδοχές μια γυναίκα και έναν άνδρα να συνδέονται οι οπαδοί 4 pin αρσενικό βύσμα για να μου τροφοδοτικό του 4 pin περιφερικό πήρε κάποια προσπάθεια για να έρθετε σε αλλά ταιριάζει. Όταν μετατραπεί μου τροφοδοτικό για τίποτα δεν συνέβη. Έχω μόνο την περίπτωση, παροχή ρεύματος και 3 ανεμιστήρες Αναρωτιόμουν αν χρειάζεται να έχει το όλο σύστημα χτίστηκε για να μπορούν να εργάζονται; και κάνει οτιδήποτε πρέπει να συνδέονται με το γυναικείο 4 pin molex βύσμα; γιατί τώρα δεν έχω τους συνδέεται με τίποτα. Διορθώστε με αν έκανα κάποιο λάθος ή κάτι ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα.
Old 17η Ιουνίου 2009, 04:10
Διαχειριστής Ομάδα

Default Μήπως το σύστημα πρέπει να είναι πλήρως ενσωματωμένη περίπτωση οπαδούς για να εργαστεί

Ναι, θα πρέπει το σύστημα που κατασκευάζονται για να δουλεύουν. Το PSU συνηθίζει χωρίς ισχύ σε ένα μήνυμα από τη μητρική πλακέτα.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπόθεση οπαδούς - Ποιο από τα δύο πρέπει να είναι καυσαέρια, το οποίο θα πρέπει να πρόσληψης; phonealone Θήκες & Τροφοδοτικά 1 20 Ιουν 2009 04:19
Windows Bar Wont φορτωθεί πλήρως. Βοήθεια με την Επαναφορά Συστήματος Παρακαλώ. Zizou05 Λειτουργικά συστήματα Windows 1 28 Μαΐου 2009 11:47
Cooler Master Elite 335 ATX - Υπόθεση Ανεμιστήρες Ozzie82 Θήκες & Τροφοδοτικά 6 28 Φεβ 2009 15:43
Χρειάζεστε συμβουλές για την περίπτωση ανεμιστήρες ilop12 Γενική Συζήτηση Hardware 2 9 Ιαν 2009 20:27
Μπορείτε να συνδέσετε περίπτωση οπαδούς παράλληλα; cammochris Θήκες & Τροφοδοτικά 3 20 Αυγ 2008 14:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.