![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ovo je moj prvi sustav sam ikada izgraditi, tako sam prilično novi u svemu ovome i trebaju pomoć. Moji obožavatelji imati dva 4 pin molex konektorima jedan ženski i jedan muški sam spojen ljubitelje 4 pin muški konektor na moje napajanje je 4 pin periferne ga uzeo neki napor da se u već stane. Kad sam okrenuo na moje napajanje ništa dogodilo. JA pravedan imati slučaju, napajanja i 3 navijača bio sam zadivljen, ako je potrebno da se cijeli sustav izgrađen kako bi se za njih da radi? i ništa ne morate biti spojeni na 4 pin ženski molex konektor? jer sad nemam njih spojen na ništa. Ispravite me ako sam neke stvari krivo ili znate što je problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, potrebno vam je sustav izgrađen za njih da rade. The PSU navika na vlast bez signala od matične ploče.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Case obožavatelja - Koji bi trebao biti ispušni ventil, što treba biti uzimanje? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | 20. lipnja 2009 04:19 |
| Windows Bar navika Potpuno Učitati. Pomoć s System Restore Please. | Zizou05 | Windows Operating Systems | 1 | 28. svibanj 2009 11:47 |
| Buvara Master Elite 335 ATX - Case Obožavatelji | Ozzie82 | Cases & Power Supplies | 6 | 28. veljača 2009 15:43 |
| Trebate savjet za slučaj navijača | ilop12 | General Hardware Chat | 2 | 9. siječanj 2009 20:27 |
| Mogu li spojiti slučaju obožavatelji paralelno? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. kolovoz 2008 14:46 |
| Thread Tools | |
| |