![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Ez az első rendszer, amit valaha is építeni úgy vagyok szép új minden, és egy kis segítség. Saját szurkolók két 4 pin molex csatlakozók egy nő és egy férfi én csatlakozik a rajongók 4 tűs csatlakozót a férfi a saját tápegység a 4 tűs periféria azt, hogy némi erőfeszítést, de illeszkedik. Amikor megfordult hatalmamban ellátás nem történt semmi. Én csak az ügy, a villamosenergia-ellátás és 3 rajongók Csodálkoztam, ha szükség van az egész rendszer épült ahhoz, hogy dolgozni? és semmit nem kell csatlakoztatni a női 4 tűs molex csatlakozó? mert most nincs rájuk csatlakoztatva semmit. Kérjük, javítsa ki, ha nem valami rossz dolog, vagy ha tudja, mi a probléma. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, szükség van a rendszerbe épített számukra munka. A PSU szokás hatalma nélkül a jelet a alaplap.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Case szurkolók - Melyik kell kipufogó, melyik legyen bevitelét? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | 20. június 2009 04:19 |
| Bár a Windows szokás Teljesen Load. Segítség a Rendszer-visszaállítás Kérlek. | Zizou05 | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. május 2009 11:47 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Cases & Power Supplies | 6 | 28. február 2009 15:43 |
| Need tanácsok esetében rajongók | ilop12 | Általános fémáru Chat | 2 | 9. január 2009 20:27 |
| Tud csatlakozni esetben rajongók párhuzamosan? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. augusztus 2008 14:46 |
| Téma eszközök | |
| |