mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Ar sistema turi būti visiškai pastatytas atveju ventiliatorių darbas

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 20:02
Naujas Narys

Tai mano pirmoji sistema, kurią aš kada nors statyti, todėl esu gana nauja visa tai ir reikia šiek tiek padėti. Mano gerbėjai dvi 4 pin Molex jungtis viena patele ir vienas patinas aš susijęs gerbėjai 4 pin connector vyras mano maitinimo 4 pin periferinė ji ėmėsi tam tikrų pastangų, gauti iš bet tinkami. Kai aš pasuko savo maitinimo bloko nieko neatsitiko. Aš tiesiog tuo atveju, elektros energijos tiekimo ir 3 gerbėjų I was wondering If you needed to yra visa sistema sukurta tam, kad juos į darbą? ir kas nors turi būti prijungtas prie moterų 4 pin Molex jungtis? nes dabar aš neturiu jų prijungtas prie nieko. Ištaisykite mane, jei aš padariau kai ką neteisinga ar žinote, kokia yra problema.
Old Birželis 17, 2009, 04:10
Administrator Grupė

Taip, jums reikia sistemos pastatė juos į darbą. PSU papratimas galia be iš plokštę signalą.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.