![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскоро имаше M8, който се опита да мине по-PSU му с мрежата, (последните му fiddleing) благодарно тя беше просто му PSU трябваше да замени както той didn't успеят да преминат по него като негов син, просто го хвана във времето ( си мислеше, че това ще ускори компютъра) все пак съм му показа това, след като didn't повярвай ми, че ти е трябвало да отидат в BIOS, за да се ускори компютъра до
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet ХЕС радвам той не го свържете точно сега LOL CG
|
| |||
| |||
| Той беше след виждам, че M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Знам какво правиш тази година за фойерверки
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| следвайте безопасност код M8 готовност и обратно включване на компютъра и най-важното DO я навън! Айв казва, че имам комодор плюс 4 в гълъбарник eeeemmmmmmmmmm Чудя се? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Къде, по дяволите правя хора от техните идеи?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мил! Това видео симулирала? Аз щях да си там щеше да бъде един голям взрив после нищо. Този какво обикновено се случва, когато веригата борда получава пържени .... И щеше да си, че дънната платка би няма черно и изгори ... Като се има предвид напрежение.
|
| |||
| |||
| му в бавно п serverguy така че да се видите по-голямата част от това, което се случва микро секунди преди тя отива БУМ |
|
| |||
| |||
| Крил той помислих, че добавянето на повече напрежение равнява-бърз компютър |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Имате нужда от лаптоп. Но Не знам от къде да започнете | kazzarookid | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 5-ти октомври 2009 година 18:59 |
| Dont знае какво искам да правя - Нуждаете заетостта Посока | robina80 | Изключено Тема Дискусия | 4 | 25 Feb 2009 12:14 |
| Имам нужда от помощ и Не знам къде да отида? | Sasquatch | Общи Хардуер Чат | 12 | 22 Март 2008 04:36 |
| Имате нужда от помощ Не знам как да го използвам? | Cew27 | Случаи & Power Доставки | 6 | 25 Дек 2007 15:39 |
| Имате нужда от помощ, но DONT kno Уот с | bighugga | Мултимедия & Codecs | 4 | 26 Авг 2007 10:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |