![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedávno jsem měl M8, kteří se snažili by-pass jeho PSU se sítí, (jeho nejnovější fiddleing) naštěstí to byl jen jeho PSU jsme museli nahradit jako on didnt řízení na by-pass, jako jeho syn chytivše jej právě v čase ( myslel si, že by urychlila ks) i přesto mu ukázal, že po tomto didnt věřte mi, že jsi měl jít do bios na rychlost počítače až
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet HES rádi Neupustil připojit hned lol CG
|
| |||
| |||
| Ten byl po shlédnutí, že M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vím, co dělám i letos ohňostroj
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| dodržovat bezpečnostní kód M8 stánek i zpět zapnout PC a co je nejdůležitější DO IT MIMO! že IVE dostal Commodore plus 4 v podkroví eeeemmmmmmmmmm Zajímalo by mě? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kde je sakra dělat lidem jejich nápady?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pěkný! Je, že video zfalšoval? Já bych si myslel, že by byl jeden velký třesk pak nic. To, co se obvykle stává, když se obvodu se smaženými .... A já bych si myslel, že základní deska by už černý a spálil ... Vzhledem k napětí.
|
| |||
| |||
| v jeho pomalé mo serverguy tak vám to vidět nejvíce, co se stane, mikro sekund před tím, než jde BANG |
|
| |||
| |||
| Kril si myslel, že zvyšuje napětí rovná rychlejší ks |
|
| |||
| |||
| Chápu, že ne sheesh jeho komplikované. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Laptop. Ale Dont Know Where to Start | kazzarookid | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 5.října 2009 18:59 |
| Dont Know, co chci dělat - Potřebujete Zaměstnanost Režie | robina80 | Vypnout Téma diskuze | 4 | 25. únor 2009 12:14 |
| Potřebuji pomoc a i dont vědět, kam se obrátit? | Mystické zvíře v Kanadě | Obecné Hardware Chat | 12 | 22. března 2008 04:36 |
| Potřebujete pomoc i dont know how to používat? | Cew27 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 25. prosince 2007 15:39 |
| Potřebujete pomoc-dont ale co s KNO | bighugga | Multimedia & Kodeky | 4 | 26. srpen 2007 10:18 |
| Thread Nástroje | |
| |