![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρόσφατα είχε M8 που προσπάθησε να περάσει-από το PSU με το ηλεκτρικό δίκτυο, (το τελευταίο του fiddleing) ευτυχώς ήταν μόνο το PSU που είχαμε για την αντικατάσταση καθώς didn't καταφέρουν να περάσουν από αυτό-όπως ο γιος του που αλιεύεται μόνο ως προς το χρόνο ( σκέφτηκε ότι θα επιταχύνει το pc), έτσι κι αλλιώς, απέδειξαν αυτό αφού didn't πιστεύω μου ότι έπρεπε να μπω σε bios να επιταχυνθεί μέχρι το pc
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στοιχηματίστε HES ευτυχής δεν συνδεθείτε τώρα lol CG
|
| |||
| |||
| Ήταν αφού είδε ότι M8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξέρω τι κάνει αυτό το έτος για τα πυροτεχνήματα
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| παρακολούθηση της ασφάλειας κωδικό M8 σταθούν και πάλι σειρά για pc και το σημαντικότερο DO IT ΕΚΤΟΣ!! λέγοντας ότι IVE έχεις Commodore συν 4 στο πατάρι eeeemmmmmmmmmm αναρωτιέμαι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πού στο διάολο κάνουν οι άνθρωποι από τις ιδέες τους;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχάριστος! Είναι αυτό το βίντεο φαλκιδεύεται; Θα ήθελα να το φανταζόταν ότι θα ήταν μία μεγάλη έκρηξη τότε τίποτα δεν. Thats τι συνήθως συμβαίνει όταν ένα κύκλωμα του σκάφους γίνεται τηγανητό .... Και εγώ θα το φανταζόταν η μητρική πλακέτα θα είχε καεί και το μαύρο ... Λαμβάνοντας υπόψη την τάση.
|
| |||
| |||
| τα σε αργή mo serverguy έτσι μπορείτε να πάρετε τα περισσότερα από ό, τι συμβαίνει μικρο δευτερόλεπτα πριν πάει BANG |
|
| |||
| |||
| Κριλ σκέφτηκε ότι η προσθήκη περισσότερων τάσης ισούται ταχύτερα pc |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|