![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedavno sam imao m8 koji su pokušali da se po-pass njegova PSU sa mains, (njegov najnoviji fiddleing) Srećom to je bio samo njegov PSU smo morali zamijeniti jer on nije uspio by-pass on kao njegov sin uhvatili ga samo u vremenu ( on je mislio da će to ubrzati PC) anyway I pokaza mu ovaj nakon što nije mi vjerovati da je morao otići u BIOS-u računala brzine gore
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bet hes drago nije spojite ga odmah lol CG
|
| |||
| |||
| On je poslije vidim da m8 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja znam što ja radim u ovoj godini za vatromet
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| slijedite sigurnost kod m8 stajati i nazad uključivanje pc i najvažnije VANJSKI to učiniti! rekavši da je dobio Ive Commodore plus 4 u potkrovlju eeeemmmmmmmmmm Pitam se? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdje je, dovraga ljudi crpe ideje?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Lijep! Je li to lažni video? Ja bi mislio tamo bi bio jedan veliki prasak onda ništa. Taj što obično događa kada je pločica sklopa dobije pržene .... I ja bi mislio na matičnoj ploči će imati pp od GO crne i palili ... Obzirom na napon.
|
| |||
| |||
| njen u spor mo serverguy tako da se vidi da većina onoga što se događa mikro sekundi prije nego što ga ide Bang |
|
| |||
| |||
| Kril on mislio da dodavanja napona jednak brže pc |
|
| |||
| |||
| Razumijem, da ne sheesh njegove komplicirane. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Need a Laptop. Ali ne znam gdje početi | kazzarookid | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 5. listopada 2009 18:59 |
| Ja dont znati što želite učiniti - Need Direkcija za zapošljavanje | robina80 | Off Topic Discussion | 4 | 25. veljača 2009 12:14 |
| Treba mi pomoć, a ja ne znam gdje ići? | Sasquatch | General Hardware Chat | 12 | 22. ožujak 2008 04:36 |
| Trebate pomoć ja dont znati kako korištenje Internet? | Cew27 | Cases & Power Supplies | 6 | 25. prosinac 2007 15:39 |
| Need help-ali dont kno wat s | bighugga | Multimedija i kodeci | 4 | 26. kolovoz 2007 10:18 |
| Thread Tools | |
| |